48/48 pár keresi olyan férfiak ismerettségét, akik szívesen benne lennének egy izgalmas hármasban. Van tapasztalatunk. Elsősorban izmos, jó testű, nagy farkú fiúkat, férfiakat keresünk, de mindezeknél fontosabb, hogy tapasztalt legyél. Miután nyilván sok levél érkezik majd, pár játékszabályt hadd írjak le: 1. Néhány szavas "bemutatkozásokra" nem válaszolunk 2. Csak képpel jelentkezz, ha vállalod az arcod, előnyben vagy, de legalább a farkadról és az alakodról legyen fotó 3. Személyes találkozót kérünk, ahol férfitagunk megismer, és ha kölcsönös a szimpátia, mobilján megmutatja a hölgyet (ADDIG NINCS KÉP!) 4. Aztán keresünk egy délutánt, és néhány órán át nagyon jól érezzük magunkat... a hölgy igazi ribanc, imádja a kalandokat, a szexi fehérneműt, és az ismeretlen férfiak izgatják a képzeletét. Ennyit egyelőre. Írj!

Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos
Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos

Írjatok!
Budapesti 60- év feletti hölgy diszkrét házibarátja, masszőrje lennék hosszú távra.
Írj bizalommal. stefa56@freemail.hu
Írj bizalommal. stefa56@freemail.hu
Sziasztok! Negyveney pár(ok) ismeretségét keressük négyes-hatos gablyodásra.
Hello,Baja és környékén ismerkednék igényes hölggyel,párral tartós,bizalmi szexkapcsolathoz.Negyvenes fiatalos,független,megbízható pasi vagyok.
Ma estére keresek srácot közös hokira vagy olyat aki kiverné a farkam. Párokat is kukkolnék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Ma este. Gyöngyösön vagy környékén. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
Szio.. Hölgyel ismerkednék Hatvan -Aszód kk.
Sziasztok alkalmi sex partnert keresek alkalmi sexre minden jóba benne vagyok
Ma este egy hölgy vagy pár rá tudna venni hogy hancurozzunk egy kicsit

Vasárnap éjjel párt meglátogatnék a közelemböl.
idősebb nőt nyalnék kényeztetném szerepjáték bármit kérhet viszonzás nélkül
Hajdú megyei párhoz csatlakoznék.
Akár,ma napközben vagy este.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki
Akár,ma napközben vagy este.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Sziasztok! Nyitott Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék kölcsönös szimpátián alapuló diszkrét tartós kapcsolatra hosszú távra. Várom belső üzeneted!
Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, esetleg párt, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást.
Képem lesz, ha lesz jelentkező és én is láthatlak Téged!
Mailben is jeletkezhetsz, a pasikabp@gmail.hu címen, ahol a .hu nem elírás!
Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írj!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, esetleg párt, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást.
Képem lesz, ha lesz jelentkező és én is láthatlak Téged!
Mailben is jeletkezhetsz, a pasikabp@gmail.hu címen, ahol a .hu nem elírás!
Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írj!
Székesfehérvár és környékéről
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Sziasztok.
Sopron és környékén keresek Rubensi alkattal rendelkező vidám kedves lányt -asszonyt aki nem veti meg a testi gyönyöröket sem. Egy értelmes normális 48 éves pasi vagyok. Ha ez az üzenet felkeltette az érdeklődésed kérlek írj a feri196906@freemail.hu-ra.
Köszönöm hogy elolvastad.
Sopron és környékén keresek Rubensi alkattal rendelkező vidám kedves lányt -asszonyt aki nem veti meg a testi gyönyöröket sem. Egy értelmes normális 48 éves pasi vagyok. Ha ez az üzenet felkeltette az érdeklődésed kérlek írj a feri196906@freemail.hu-ra.
Köszönöm hogy elolvastad.
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Sziasztok!
Pécsi 40-es házaspárral ismerkednék. Kérlek benneteket, hogy olvassátok el az adatlapomat mielőtt írnátok!
Köszönöm.
Pécsi 40-es házaspárral ismerkednék. Kérlek benneteket, hogy olvassátok el az adatlapomat mielőtt írnátok!
Köszönöm.
Probalkozik...na.....