Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Egy kedves hölgyet keresünk buja kalandokhoz.
Sziasztok.Biszex párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.Egy csinos,kedves párral ismerkednék.Nyíregyháza és környéke.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Veszprém - Székesfehérvár - Budapest és környékéről
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Budapesti 60-év feletti hölgy diszkrét házibarátja masszőrje lennék hosszú távra.
Írj bizalommal. stefa56@freemail.hu
48/48 pár keresi olyan férfiak ismerettségét, akik szívesen benne lennének egy izgalmas hármasban. Van tapasztalatunk. Elsősorban izmos, jó testű, nagy farkú fiúkat, férfiakat keresünk, de mindezeknél fontosabb, hogy tapasztalt legyél. Miután nyilván sok levél érkezik majd, pár játékszabályt hadd írjak le: 1. Néhány szavas "bemutatkozásokra" nem válaszolunk 2. Csak képpel jelentkezz, ha vállalod az arcod, előnyben vagy, de legalább a farkadról és az alakodról legyen fotó 3. Személyes találkozót kérünk, ahol férfitagunk megismer, és ha kölcsönös a szimpátia, mobilján megmutatja a hölgyet (ADDIG NINCS KÉP!) 4. Aztán keresünk egy délutánt, és néhány órán át nagyon jól érezzük magunkat... a hölgy igazi ribanc, imádja a kalandokat, a szexi fehérneműt, és az ismeretlen férfiak izgatják a képzeletét. Ennyit egyelőre. Írj!

Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos
Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos

Írjatok!
Budapesti 60- év feletti hölgy diszkrét házibarátja, masszőrje lennék hosszú távra.
Sziasztok! Negyveney pár(ok) ismeretségét keressük négyes-hatos gablyodásra.
Hello,Baja és környékén ismerkednék igényes hölggyel,párral tartós,bizalmi szexkapcsolathoz.Negyvenes fiatalos,független,megbízható pasi vagyok.
Ma estére keresek srácot közös hokira vagy olyat aki kiverné a farkam. Párokat is kukkolnék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Ma este. Gyöngyösön vagy környékén. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
Szio.. Hölgyel ismerkednék Hatvan -Aszód kk.
Sziasztok alkalmi sex partnert keresek alkalmi sexre minden jóba benne vagyok
Ma este egy hölgy vagy pár rá tudna venni hogy hancurozzunk egy kicsit

Vasárnap éjjel párt meglátogatnék a közelemböl.
idősebb nőt nyalnék kényeztetném szerepjáték bármit kérhet viszonzás nélkül