Sziasztok!
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
Bács megye,holnap délutánra 40-es hölgynek keresünk partnert.lajos75@gmail.hu,képpel.
Sziasztok!
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Sziasztok ma estére keresek Bp-i hölgyet,párt .
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson

Heves megye és környéke férfias aktív pasit keresek, kezdő is, érettebb is

Győrben keresünk hölgyet aki kényeztetné feleségemet előttem,amit én honorálnák !!! vigyor5
2- 40 es pasi nővel,párral ismerkedne a dél dunántúlon,hely van!
Sziasztok!Hölgy,pár ma este Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátba írjatok!
Miskolci úrat keresnék!kicsi vagy nagyon kicsi intim méret ekőny!
Párok, holnap Tiszanánára megyünk, készül még valaki?
qqccs
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 12:55

Törölt felhasználó (3884482)

Most ráérünk 3-as játékokra.Gyertek és szexeljünk 3asban vagy kukkoljatok minket!huncut92@citromail.hu-ra írjatok!
Hölgy vagy Pár ?
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnénk párt. Helyünk van.
Sziasztok!
40-es pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm
40-es pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm
Szexi párként,hölgyet keresünk édeshármashoz.
Not part bi fit keresek kor alkat nem szamit imadok a kolcsonos franciat
M este 11 utan orommel fogadnank part Pesten egymas elotti huncutkodasra.........
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív,a hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnád illetve megdugnád a férfi tagunkat... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállhatnak.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a hölgy a pasik előtt jól kinyalná a hölgy tagunkat ha tetszene a dolog akkor ezt lehetne fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találhatnánk ki..
Elsősorban a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív,a hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnád illetve megdugnád a férfi tagunkat... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállhatnak.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a hölgy a pasik előtt jól kinyalná a hölgy tagunkat ha tetszene a dolog akkor ezt lehetne fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találhatnánk ki..
Elsősorban a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Sziasztok! Szombat este Szekszárdon mindenre nyitott párral házaspárral találkoznék ismerkednék tabumentes szexkapcsolatra. Részletesen privát üzenetben!
Holnap reggel indulok Horvátországba két napra naturizmust kedvelő párok lányok velem tarthatnak szállás saját apartmanban .