Sziasztok! 21.-én (ezen a héten szombaton) Bogácsra megyünk. Esetleg volna pár ,aki csatlakozna hozzánk?? Csak PÁRT KERESÜNK!! Este egy kis buli, 4-es gabalyodás! Írjatok itt privát,vagy a neni35kari35@gmail.com címre!
További szép napot mindenkinek!!
Nat@Kar
További szép napot mindenkinek!!
Nat@Kar
Heves megy és környéke bi aktív férfit keresek! Érettebb is, kezdő is

Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnénk párt. Helyünk van.
Hölgy vagy pár van itt akihez csatlakozhatna egy 45 éves pasi?
Balatonalmádi?

Érdi hölgyet kényeztetnék !
Sziasztok! Ismerkednék és találkoznék mindenre nyitott átlagos párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk!
Szentendrei (49-50) párként keresünk...
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
Bács megye,holnap délutánra 40-es hölgynek keresünk partnert.lajos75@gmail.hu,képpel.
Sziasztok!
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Sziasztok ma estére keresek Bp-i hölgyet,párt .
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson

Heves megye és környéke férfias aktív pasit keresek, kezdő is, érettebb is

Győrben keresünk hölgyet aki kényeztetné feleségemet előttem,amit én honorálnák !!! vigyor5
2- 40 es pasi nővel,párral ismerkedne a dél dunántúlon,hely van!
Sziasztok!Hölgy,pár ma este Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátba írjatok!
Miskolci úrat keresnék!kicsi vagy nagyon kicsi intim méret ekőny!
Párok, holnap Tiszanánára megyünk, készül még valaki?
qqccs
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 12:55

Törölt felhasználó (3884482)

Most ráérünk 3-as játékokra.Gyertek és szexeljünk 3asban vagy kukkoljatok minket!huncut92@citromail.hu-ra írjatok!