M este 11 utan orommel fogadnank part Pesten egymas elotti huncutkodasra.........
Not part bi fit keresek kor alkat nem szamit imadok a kolcsonos franciat
Szexi párként,hölgyet keresünk édeshármashoz.
Sziasztok!
40-es pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm
40-es pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnénk párt. Helyünk van.
Hölgy vagy Pár ?
qqccs
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 12:55

Törölt felhasználó (3884482)

Most ráérünk 3-as játékokra.Gyertek és szexeljünk 3asban vagy kukkoljatok minket!huncut92@citromail.hu-ra írjatok!
Párok, holnap Tiszanánára megyünk, készül még valaki?
Miskolci úrat keresnék!kicsi vagy nagyon kicsi intim méret ekőny!
Sziasztok!Hölgy,pár ma este Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátba írjatok!
2- 40 es pasi nővel,párral ismerkedne a dél dunántúlon,hely van!
Győrben keresünk hölgyet aki kényeztetné feleségemet előttem,amit én honorálnák !!! vigyor5
Heves megye és környéke férfias aktív pasit keresek, kezdő is, érettebb is

Sziasztok ma estére keresek Bp-i hölgyet,párt .
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson

Sziasztok!
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos.
(Bp.)
Bács megye,holnap délutánra 40-es hölgynek keresünk partnert.lajos75@gmail.hu,képpel.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban.
Köszönöm
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szentendrei (49-50) párként keresünk...
Sziasztok! Ismerkednék és találkoznék mindenre nyitott átlagos párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk!