Sziasztok 31 éves mozgássérült fiú végre szeretne már boldog lenni komoly kapcsolat, kaland, párok szinte minden érdekel és már akár fiú is szóba jöhet. AKIT ÉRDEKLEM ÍRJON ÜZENETET!
Sziasztok 18éves srác vagyok.
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!

RamboJack
Szentendrei (49-50) párként (ffi-nő) keresünk biszex pasit, párt...
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok.34 éves nem független erősen férfias bi fiú vagyok hölgyeket esetleg párokat keresek diszkréten.
fejér megyébe szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok 8.-án egész éljel pesten leszek párokhoz lányokhoz csatlakoznék és még ki tudja amit érdekel üzeneteket várom.
Sziasztok! Heves megyében független pasiként házibarát lennék ...

Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell
), 18/4 potrns, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a jövő héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban. Telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint. Aug. első három hetében fogadni is tudok Pécsett belvárosi lakásomban. Telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Köszönöm
Nyaralási lehetőség hölgynek, párnak a Balaton északi partján.
Hello,csinos hölgy,intelligens pár társaságát keresem tartós kapcsolathoz.Bajai,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Badacsony környékén hölgyel páral ismerkednék!
Badacsony környékén hölgyel páral ismerkednék!
Not part bi ffit keresek ozd 50km-es korzetebe kor alkat nem szamit
Ezermester hölgynél, párnál besegítene !
Sziasztok !Beszálnék harmadiknak ha lehetséges.!
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2018. 07. 21. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 09:41

Sziasztok. Szombat "ma "estére keresek Bp-i partnert partnereket.hölgy,pár személyébe.Prívin várom az üzeneteket

Sziasztok! Szekszárdon ismerkednék találkoznék párral házaspárral.