Sziasztok!
Ismerkednék, beszélgetnék.. Bármi amivel jól érezhetjük egymást
Ismerkednék, beszélgetnék.. Bármi amivel jól érezhetjük egymást
Sziasztok! Szekszárdi pár házaspár jelentkezését várom akik nyitottak és ismerkednének. Leveleket privát üzenetben várom!
szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! Ma este kb. f8-tól 9-ig, pénteken pedig akár kora estétől hajnalig szó szerint állok igényes hölgy, pár rendelkezésére 18/4 borotvált farkammal, Budapesten
Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

part not bi ffit keresek
Sziasztok!
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Ápolt, intelligens, fiatalos férfiként, igényes, biszex férfitagú pár/házaspár barátságát keresem max. 55 éves korig, izgalmas, szenvedélyes randikhoz, mindenki örömére....
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Ismerkednék szeretkeznék odaadó Nővel
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hello,helyes csaj,igényes pár állandó,diszkrét partnere lennék hosszú távon,bizalmi viszonyban.Bajai helyes negyvenes,független,megbízható pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok ok privatot
Bristol (Ez egy válasz ertz01 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bristol (Ez egy válasz ertz01 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti Hölgyet keresek,
diszkréten és odaadón
hapsy@c2.hu
diszkréten és odaadón
hapsy@c2.hu
Ma este Mezőhegyesen bi pár? Hely kell!!
Sziasztok október utolsó hétvégére háromnapos pihire párral ismerkednénk az uticélt döntsük el közösen ....
40 éves sportos potens pasi, szép nagy vaskos mindig kemény mérettel ismerkedne.
Nem egyszeri kapcsolatot keresek, ha lehet állandot.
Egy igazi barát szeretnék lenni, akire mindig számíthat.
Kozos wellness, Bowling, utazás stb...
Nem levelezni akarok hanem talizni.
100%-ig megbízható, és diszkrét, amit el is várok.
Néha van helyem Győrben, illetve Bécsben, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Nem egyszeri kapcsolatot keresek, ha lehet állandot.
Egy igazi barát szeretnék lenni, akire mindig számíthat.
Kozos wellness, Bowling, utazás stb...
Nem levelezni akarok hanem talizni.
100%-ig megbízható, és diszkrét, amit el is várok.
Néha van helyem Győrben, illetve Bécsben, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral ismerkednék Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
50 feletti érett hőlgyet kényesztetnék
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék párral, vagy esetleg olyan hölgyel akinek a fantáziáját megmozgatja, hogy egy párral ismerkedjünk, vagy plusz pasival is szívesen ellenne hármasba. Pest megye déli részén élek, de Bács megye északi részén, Szalkszentmárton-homokpusztán rendelkezek találkára alkalmas diszkrét helyel! Persze normális távolságra az utazás sem jelentene gondot!
Mindenkinek nagyon kellemes, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Szívesen ismerkednék párral, vagy esetleg olyan hölgyel akinek a fantáziáját megmozgatja, hogy egy párral ismerkedjünk, vagy plusz pasival is szívesen ellenne hármasba. Pest megye déli részén élek, de Bács megye északi részén, Szalkszentmárton-homokpusztán rendelkezek találkára alkalmas diszkrét helyel! Persze normális távolságra az utazás sem jelentene gondot!
Mindenkinek nagyon kellemes, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Fehérvári párhoz pasi?
Szivesen ismerkednék idösebb biszexpárral vagy pasival jászberény és tágabb környezetében.
Sziasztok!
Szeptember 22-i esti, éjszakai hancúrozásra keressük negyven feletti normál vagy sportos testalkatú pár(ok) - lehettek alkalmi pár is - vagy normális szóló pasi társaságát.
Szeptember 22-i esti, éjszakai hancúrozásra keressük negyven feletti normál vagy sportos testalkatú pár(ok) - lehettek alkalmi pár is - vagy normális szóló pasi társaságát.