Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Sziasztok.10 év tapasztalatából ki indulva 0% esély,hogy vékony csajt,párt talajunk akik dohányoznak,de még egyszer neki futunk hátha. Csajoknál a bi fontos mert a lány tagunk imádja
Utazni bizonyos távolságon belül tudunk főkepén hétvégén Péntek este Szombat. Nem csak egyszerű szexre gondoltunk kis bulira,beszélgetés iszogatás szex.
Pusza Üdv Beus Laca

Pusza Üdv Beus Laca
Sók síkert hószá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 19:39

Törölt felhasználó (3927552)

szőrős puncit kényesztetnék
párokkal ismerkednék hetero alapon!helyem van!ápolt,igényes srác vagyok.keress meg!
Helló! Budapesten és környékén keresek elsősorban hölgyeket kölcsönös örömszerzésre, élvezetes együttlétre! 183cm magas, 90kg átlagos test, normál méret, ápolt külső adott! Korra külsőre elvárásom nincs, mobilis vagyok! Írjatok bátran! lg123@freemail.hu
Hölgyem szabad egy kis titkos erotikára ?
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
not part bi ffit keresek jatekokra kor alkat nem szamit
A hétvégén valaki Lenti környékén? Privátban. Köszi!
Eger és környéke, bi aktív kezdő férfit keresek....
Hétvégi szexjátékokra keresek bevállalós párt és hölgyet. Diszkrét helyem van. Hosszabb szexkapcsolatban is benne vagyok. Privátba írjatok!
szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok!
Többesben és biben is tapasztalt férfiként keresem partnerem, vagy partnereimet Zala,vas megyéből!Utazni tudok!
Többesben és biben is tapasztalt férfiként keresem partnerem, vagy partnereimet Zala,vas megyéből!Utazni tudok!
Imádn\m ha valaki előttem nyalná a párom popóját.
(Ez egy válasz Popót üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
párokkal ismerkednénk
Hölgy popót nyalnék , párod előtt is !
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Szombat este párt fogadnánk
Péntek este Pécsen hölgy,pár aki talizna?
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!