Sziasztok!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk.
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi vagy párcserés felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet, párt. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj, írjatok itt, vagy a pasikabp@gmail.com címre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Azon a héten legalább egy, de ha tetszik, akkor 2 alkalommal is kipróbálnánk a swingerklubok világát, így olyanok jelentkezését is várjuk, akik csatlakoznának hozzánk egy ilyen bulira.
Várjuk megtisztelő leveleiteket!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk.
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi vagy párcserés felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet, párt. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj, írjatok itt, vagy a pasikabp@gmail.com címre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Azon a héten legalább egy, de ha tetszik, akkor 2 alkalommal is kipróbálnánk a swingerklubok világát, így olyanok jelentkezését is várjuk, akik csatlakoznának hozzánk egy ilyen bulira.
Várjuk megtisztelő leveleiteket!
Hölgy partnert keresek
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
bi ffi tagu part bi ffit keresek kolcsonos oralis jatekokra
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Sziasztok! Ismerkednék találkoznék Szekszárdi párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére tartósan és hosszabb távra, akik valóban találkozni is szeretnének. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha találkoznátok!
Érett hölggyel ismerkednék.
Október 1-4.ig Velencei Resort Spa hotelben leszünk . Hölgy , pár társaságát keressük .
hello.ma estére keresnék párt vagy hölgyet!!paks....helyem van!!!
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . .
Olvass adatlapot . . . . . . . . .

Mátészalkán hölgyekkel, csajokkal ismerkednék minden téren! Masszázs, bor, filmnézés?
Hello,kedves hölggyel,párral ismerkednék diszkrét ,tartós kapcsolathoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
De jó is itthon

not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit
sziasztok%%paks messze lenne?Roli
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk,egy nő + két fiús kapcsolathoz,olvass adatlapot is.
Sziasztok!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Sziasztok! Ma este komáromban keresek hölgyet esetleg párt akit érdekelne egy kósza kaland egy ápolt kamionos férfival!
Olvastam! Csodás képek,bájos idomok!Sajna messze vagyok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Sziasztok!