Sziasztok.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
Sziasztok,
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Kezdő biszex férfi házaspár barátságát keresi
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Érett Igényes Intelligens Férfival vagy Párral Ismerkednék Barátkoznék!!Olvasd el az adatlapom és keress. . . . smile
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 40-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is

Törölt felhasználó (3947282)

Hpár 40/48 keresünk házibarátot nem egyszeri alkalomra 40-50ig pasit. privibe lehet írni. Köszi
Hpár 40/48 keresünk házibarátot nem egyszeri alkalomra 40-50ig pasit. privibe lehet írni. Köszi
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Hölgy,bi pár ma este Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban írjatok!
53 éves pár keres párt. Fejér megye elönyben
Sziasztok!Ma vagy holnap este 6-7 körül valaki?Akár az autóban Pécs és Barcs között?Adatlapomban írtak alapján keresek!Keress meg priviben!
sziasztok
keresnénk miskolci idöseb párt vagy hölgyet barátság és szexre
alkatilag vékony vagy átlagos alkatuak és micsi intim mérettel rendelkezö férfi taggal
szeretnénk ha az unnepeket 4esben vagy hármasban töltenénk
a öbbit privátban
és lehetöleg legyen képetek
keresnénk miskolci idöseb párt vagy hölgyet barátság és szexre
alkatilag vékony vagy átlagos alkatuak és micsi intim mérettel rendelkezö férfi taggal
szeretnénk ha az unnepeket 4esben vagy hármasban töltenénk
a öbbit privátban
és lehetöleg legyen képetek
Szia,sziasztok !

not part keresek 30-70 ev kozott alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Hello,igényes,ápolt hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék hosszú távon.Helyes,független,negyvenes Bajai pasi vagyok.
Érett Igényes Intelligens Férfival vagy Párral Ismerkednék Barátkoznék!!Olvasd el az adatlapom és keress. . . .