49-70 ev kozott keresek bi fit part not
Heves megye és környéke, férfias bi aktív pasit keresek, kezdő is, érettebb is
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Hölgyet keresek
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Heves megyei srác vagyok, keresgélnék !!

Hölgyet kívánok.
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
Hölgyet kívánok.
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Hölgyet kívánok.
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Hölgyet keresek szeretőmnek, diszkréten
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Sziasztok! Estére keresünk bi pasit bi csajt vagy bi párt, első alkalom csak orál .bi pasinál vagy párnál fontos ,hogy uni legyen.Átlagos méret előny ,ápoltság diszkréció adott és elvárt.Elképzelést és képet a blowbang290@gmail.com címre várunk és persze mi is küldünk. pussz
Helló hölgyek
Pesten 1 kis kalandozás
Helyem van
privin keres ha érdekes
Pesten 1 kis kalandozás

Helyem van

privin keres ha érdekes
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Érett hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Jövő héten 12.12.-én kb. 11:00-15:00 - ig Pakson leszek! Szívesen találkoznék valakivel egy futó kalandra. Az idősebb hölgyek, párok izgatnak! A biszexuális páros sem probléma, nem most lenne az első!
De ha csak a férfi tag érne rá, az sem akadály! (Igaz, az utolsó esetben azért képen látni szeretném elötte!) Kocsival leszek, így az utazásom megoldott! Írj/Írjátok rám privát üzenetben és megbeszéljük a részleteket! Ez úgyis még csak levelezés lenne...ne aggódj semmi sem kötelező!
Kellemes napot!

Nyíregyházán keresek szexkedvelő nőt - részemről diszkréció és ápoltság adott. Örömmel partnered leszek hetero alapon a vágyaid megvalósításában! Várom jelentkezésed

Vasárnap a Mórahalmi fürdőben hölggyel,párral ismerkednék