Szép estét mindenkinek !
Intelligens, ápolt párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hétvégén, de akár hosszú távon is a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon és korrekten !
Intelligens, ápolt párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hétvégén, de akár hosszú távon is a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon és korrekten !
Szívesen ismerkedünk
Párokkal és biszex lányokkal...

Párokkal és biszex lányokkal...
sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Kedves, kíváncsi nővel ismerkednénk elérhető távolságon belül.
Hölgyem!
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő Bp-i. középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő Bp-i. középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Szekszárd és környékén párt házaspárt keresek kellemes találkozásokra kényeztetésre kölcsönös örömökre. Ha szeretnétek ismerkedni vagy találkozni írjatok privibe és megbeszéljük!
Sziasztok!Hölgyek,párok társaságát keresem,diszkrét kapcsolatra.

Írtam privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 16:58
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék szőrös mellkesú,dús fanszőrzettel rendelkező fiúval,úrral,nagy méret sem hátrány de persze nem feltétel.Izgalmas izgató testű nő vagyok.Várom telszámos válaszod.(Levelezés,víberezés,webcam szex nem érdekel.Pestmegye!
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
69elefant@gmail.com
Sziasztok
Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát, vagy esetleg ilyen hölgytagú párok társaságát

Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát, vagy esetleg ilyen hölgytagú párok társaságát

Megismerkednék szőrös mellkesú,dús fanszőrzettel rendelkező fiúval,úrral,nagy méret sem hátrány de persze nem feltétel.Izgalmas izgató testű nő vagyok.Várom telszámos válaszod.(Levelezés,víberezés,webcam szex nem érdekel.Pestmegye!
olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
sziasztok, idősebb, hölgy, pár rendszeres szexpartnere lennék! Képeim az adatlapomon, is!
Sziasztok
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,
ötvenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
shármosnak mondott őszhajú ,
ötvenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
Sziasztok mi egy par vagyunk alkalmi de valos par keresünk párokat lányokat pasikat magunk mellé utazni tudj helyünk nincs Motel
olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék