Kecskeméti nőt vagy párt keresek
50-es bi férfi vagyok, hasonló férfi ismeretségét keresem.
Teljesen kezdő párként továbbra is keressük azt a SZÓLÓ HÖLGYET (!!!), akivel közösen kinyalhatnám a számolatlan orgazmusra képes barátnőmet. Leszbikus hölgy is jöhetne, ebben az esetben pusztán csak jelen lennék. Anyagiak kizárva, elsősorban kezdőkre számítunk. Kiemelten fontosak: intelligencia, diszkréció.
Hely Egerben biztosított.
Hely Egerben biztosított.
Sziasztok!
Párral ismerkednék alkat nem számít szeretem az érett husis hölgyeket.
Párral ismerkednék alkat nem számít szeretem az érett husis hölgyeket.
Sziasztok. Borsodban lány? Kezdő pár? Üzi
Sziasztok! Ma estére keresek Nőt, elhanyagolt feleségét bpn, vagy párt bpn! Kor alkat nem annyira lényeges! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Viber számot adok ha valaki kéri! Sziasztok!
Sziasztok !
Ma holnap valaki ?
Ma holnap valaki ?
Miskolcon urakat szopnék!
szőrős puncis hőlgyet kényesztetnék
Ápolt szimpi 30 as pár keres holnap estére budapesten akinek lakása is van,szimpi párt vagy jóképű pasit ,bemutatkozó leveled várjuk összes paramétereddel.Erika
Sziasztok! Adatlapom alapján Szekszárdi párt/házaspárt keresek! Részleteket privát üziben beszélhetünk!
Nagyon kövér, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt keresek szeretőnek! Minél előbb. Elsősorban Budapest és környéke
Sziasztok,csinos,nyitott hölgy állandó partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai független,kultúrált,helyes pasi vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
SZIASZTOK Békés és OROSHÁZA környékén keresnék Hölgyet vagy Párost...Finom játszadozásokr Akár hosszutávon is 40--60 éves korosztálybol --- istvann999@gmail.com
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 25. csütörtök 19:46

Szia, csak úgy kíváncsiságból, mekkora a méreted, pusztító nagynak néz ki.

Idősebb urat keresek Fehérvár és környékéről!
Sziasztok! Idősebb párt keresek. Minden verzió érdekel, a lényeg a hölgy kényeztetése
Teltebb testalkat, természetes intim nem akadály, sőt még izgat is.
Távolabbra is szívesen utaznék. Szép napot nektek!

Sziasztok!
NÓGRÁD,HEVES,PEST megyéből keresek HÖLGYET,PÁRT.
40/180/80,független,Hetero pasi vagyok.
Bármelyik nap,bármely napszak opció lehet! Utazás nem probléma!
Írj az adatlapomra,komolyan gondolom!
NÓGRÁD,HEVES,PEST megyéből keresek HÖLGYET,PÁRT.
40/180/80,független,Hetero pasi vagyok.
Bármelyik nap,bármely napszak opció lehet! Utazás nem probléma!
Írj az adatlapomra,komolyan gondolom!
Sziasztok!Párt keresnék jó hangulatú időtőltésre.41 éves nem független pasi vagyok .Izgalmas lenne számomra az enyhe bi.Privátba képcsere természetesen.privát üzlet várok.üdv
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!