Sziasztok. Érett telt hölgy keresi 30 feletti pasiját laza kapcsolatra.
Szia!Szeretnélek!
Sziasztok!Pár ismeretségét keressük közös szex élményekhez.
Szia ma délelőtt Karcagon egy kellemes masszázs mindkettőtöknek?
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Laza diszkrét pár/ házaspár társaságát barátságát keresem Szekszárdon és környékéről tartós találkozásra kellemes kényeztetésre kölcsönös örömökre.Választ privát várok!
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
sziasztok
párral ismerkednék alkat nem számít pest és pest megye előny
párral ismerkednék alkat nem számít pest és pest megye előny
Sziasztok! Mikóra kerestek?
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Not part bi ffit keresek 40-70-ev kozott
Pár?

Sziasztok.Ismerkednék egy kedves, csinos párral vagy hölgyel.Napközben is ráérek.
Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok Monor környékén pár/hölgyet keresek...mindenki meg elégedésére....
Sziasztok!
40-es fiatalos pasi hölgyet vagy párt keres közös programokra Kaposváron és környékén,max80 km!
40-es fiatalos pasi hölgyet vagy párt keres közös programokra Kaposváron és környékén,max80 km!
Valaki a tiszavasvári üdülőben?
Amatör búlit vagy párokat keresünk
Sziasztok!
Igénys párhoz beszállnék!
Igénys párhoz beszállnék!
Sziasztok smile én egy 25 éves srác vagyok sportos testalkat nagy intimeret wink szívesen ismerkednek korombeli lányokkal illetve idősebb hölgyekkel , dögös ki éhezett milfekel .. valamit esetleg parokhoz csatlakoznék wink