szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Sziasztok. 50-és pasiként szívesen megismerkednèk hölggyel vagy párral. Sok szabadidővel és hellyel is rendelkezem. Nyitott vagyok sok dologra, viberen is ismerkedhetünk. Köszi. István
Kecskeméti párt keresek
Sajnos csak 52 vagyok...
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Pének estére keresünk,ápolt potens férfit.
Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk
50-60 körüli hölgyet keresek, állandó , rendszeres tali lenne ideális
Miskolc és körnékén urak kívánságát teljesíteném
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...ha támogatásra gondolsz ez ne legyen akadály...
Sziasztok!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
Mátészalkai lakásomon várom belevaló hölgy társam!

Van biza..van))
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben hölggyel vagy párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére, kitartó vagyok a szexben és imádok puncit, popsit nyalni!

Sziasztok Szombatra ( 09.14) keresek párt, vagy lányt Bp max 50km! Helyem nincs, utazni is tudok! Írj privit! Dohányzok

Sziasztok,igényes hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
57? ismerkednék

Sziasztok Monor környékén keresek párt....minden megoldás érdekel...
Sziasztok !
Elsősorban Szekszárdon pár/ házaspár társaságát barátság keresem tartós laza szexkapcsolatra akár rendszeres találkozásokra kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ha diszkrét férfit kerestek akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Elsősorban Szekszárdon pár/ házaspár társaságát barátság keresem tartós laza szexkapcsolatra akár rendszeres találkozásokra kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ha diszkrét férfit kerestek akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Kecskeméti párt keresek