Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sárospatak--és környéke!! Párok társaságát keressük..
Ma delelotre szopni imadot keresek 40-70kozott
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! Komoly párral ismerkednék, valós vágyakkal.Privátban!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok,
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat

Sziasztok! Jelenleg 4 en keresünk! 2 pár személyében! Hölgy tagjaink biszex,férfi tagjaink hetero beállítottságúak! Jó kedélyű ,vidám,kis csapat vagyunk ! Keresnénk még egy párt akik csatlakoznának hozzánk! Szeretnénk 6-os ban átélni ,hosszútávon ezen világ adta mámort,bujaságot,finomságot! Javarészt szombat estékre tudunk szervezni bulit ,de már szilveszterre is van szállásfoglalásunk. Ismerkedés menete,hogy VIBEREN képcsere (tel.számot adunk előre) és,ha meg lennének az igenek akkor egy személyes,beszélgetős randi! Ha személyesen is meg lenne a szimpátia,jöhet a szervezés!!!! U.I: Kérjük fogadjátok el,hogy az ismerkedés menetétől nem kívánunk eltérni! (3 perc alatt csinálható Email címre nem küldünk képet) Továbbá egyedülálló pasit sem keresünk! Köszönjük,hogy elolvastátok!Legyen további szép,csodás napotok!
Szerény,nyugodt helyet tudok ajánlani..magammal
Sziasztok! bi, hetero hölggyel párral találkoznak. 37-éves igényes, és sok mindere vevő vagyok. Szép napot! puszi
Nem hiszem, hogy eredményes, de:
Eger és környéke férfias aktiv bi pasit keresek, üzenetet irj
Eger és környéke férfias aktiv bi pasit keresek, üzenetet irj
Ma késő délután indulok Sárvárra szaunázni és partnernőt keresek! (esetleg párt és csak szauna)
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Hétfő este bi pasi a közelből meglátogatna minket?Uni átlagos ,kisebb méret előnyt jelent!
Okt. 14 -re keresek párt az esti órákba! Csak fogadni tudlak benneteket!
Sziasztok!! nagyon szimpatikus pár vagytok)))
s imádom sex közben a videózást/fotózást)) csak sajna túl messze vagyok((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 09:32
s imádom sex közben a videózást/fotózást)) csak sajna túl messze vagyok((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779682)

Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Bocsi...elnéztük a távolságot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Bi pár???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma du. vagy este felé lánnyal,párral ismerkednék.