Sziasztok,hölggyel,párral ismerkednék hosszabb távra.Bajai helyes,független pasi vagyok.
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Sziasztok, keresek egy lányt, aki megfelel az adatlapomon leírtaknak. Ha úgy érzed, hogy te vagy az, keress meg. Éljük meg együtt vágyainkat!

sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok. 24éves passzív srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Szívesen ismerkednék olyan hölggyel vagy párral ahol a hölgy tag squirt ( spriccel) élvezéskor!
Vagy molett hölgy nagy mellekkel!
Szép napot!
Vagy molett hölgy nagy mellekkel!
Szép napot!
Elhanyagolt aszonnyt keresek!
Eger és környéke aktív bi férfit keresek, 40 felett, kezdőt is, privát üzenet....
4O.feletti szexpartnert keresek,akik,vagy aki bevezetne a szex rejtelmeibe,Szabolcs M.
Veszprèm környékén pasival ismerkednénk heteró alapon 40 es pár vagyunk. Helyed legyen. Üzenetben keress.
Nagyon szeretnék egy 40 es nagyon molett hatalmas combú, hófehér bőrű nőt megismerni Bp és környéke. Imádom a 40 extra molett nőket!!!!!!!
Holnap este párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére!
Activ@gmail.hu
Activ@gmail.hu
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek holnap délelőtt vagy délutáni órákban.
Helyem van.
Hölgyet vagy párt keresek holnap délelőtt vagy délutáni órákban.
Helyem van.
Sziasztok. 24éves passzív srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Jovo pentek delelott8-13ora kozott keresunk ffit 3mas szexre kor alkat nem szamit helyet te rendezd starjan kornyekenn vendeghaz stb
Ma délelött fejérből lány vaggy hölgy?
Ápolt pasi vagyok.
Ápolt pasi vagyok.
Sziasztok. Olyan érett párt keresek ahol a férfi kisméretü és bevezetnének a hármas és az enyhe biszex örömeibe. Hételeji délutáni éjszakai idöpontok felelnének meg.
Ffit keresunk no oromere holnap reggelre alkat kor nem szamit ozd starjan kornyeke helyet te biztositd vendeghaz stb
Sziasztok. 24éves srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Október 21-22-23 Szegeden leszünk!Szívesen rosszalkodnánk.......Belső üzit kérünk!
Lapunk szerint keresünk!
Lapunk szerint keresünk!