Sziasztok Hölgyek és Párok !
Tudom, csak egy csepp vagyok a partnerkeresők tengerében..... egy férfi a sok pasi között.....de tele elképzelésekkel, fantáziával, vágyakkal........Nem vagyok egy szent, de szerintem érdemes megismerni.....
Tudom, csak egy csepp vagyok a partnerkeresők tengerében..... egy férfi a sok pasi között.....de tele elképzelésekkel, fantáziával, vágyakkal........Nem vagyok egy szent, de szerintem érdemes megismerni.....
65 plusszos párt, pasit keresünk
sziasztok!
Pest megyében és pestem keresek 50 feletti párt hármas örömökre.
Pest megyében és pestem keresek 50 feletti párt hármas örömökre.

Angliaban 40es par ismerkedne holggyel, parral.
Sziasztok! Vas megyéből pár,nő keresek. De utazni tudó pár,nő is lehet. Akár már ma estére is. Diszkrét pasi vagyok. Helyem van!!! Csak privire válaszolok.
Sziasztok,hölggyel,párral ismerkednék tartós kapcsolatban.Bajai helyes pasi vagyok.
Kedves és ápolt férfiként csatlakoznék budapesti párhoz, kizárólag a kedves hölgy / feleség kedvére. Várom az üzeneteket, privátban. Csapjunk egy kellemes délutánt kedvesed örömére.
Sziasztok!
Párral ismerkednénk. adat lapunk alapján!Privátba
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok Zoli vagyok asszonyokat hölgyeket jutalmaznèk meg nagyon sok vitaminnal
jön a tél fel kell készülni
privi ha érdekel.....

Budapesti párokhoz csatlakoznák 14 mérettel.
Szerény,nyugodt helyet ajánlok...magammal
Ha hétvége akkor EGER

Eger és környéke, érett értelmes férfias bi aktív pasit keresek... üzenetet írj
Sziasztok!
Sziasztok unatkozó hölgyek asszonyok vannak?
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Párt vagy pasit keresünk ,ma vagy holnap estére.
Sziasztok!
Párral ismerkednénk barátkoznánk. adat lapunk alapján!Privátba
Párral ismerkednénk barátkoznánk. adat lapunk alapján!Privátba