Ha hétvége akkor EGER

Szerény,nyugodt helyet ajánlok...magammal
Budapesti párokhoz csatlakoznák 14 mérettel.
Sziasztok Zoli vagyok asszonyokat hölgyeket jutalmaznèk meg nagyon sok vitaminnal
jön a tél fel kell készülni
privi ha érdekel.....

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Párral ismerkednénk. adat lapunk alapján!Privátba
Párral ismerkednénk. adat lapunk alapján!Privátba
Kedves és ápolt férfiként csatlakoznék budapesti párhoz, kizárólag a kedves hölgy / feleség kedvére. Várom az üzeneteket, privátban. Csapjunk egy kellemes délutánt kedvesed örömére.
Sziasztok,hölggyel,párral ismerkednék tartós kapcsolatban.Bajai helyes pasi vagyok.
Sziasztok! Vas megyéből pár,nő keresek. De utazni tudó pár,nő is lehet. Akár már ma estére is. Diszkrét pasi vagyok. Helyem van!!! Csak privire válaszolok.
Angliaban 40es par ismerkedne holggyel, parral.

sziasztok!
Pest megyében és pestem keresek 50 feletti párt hármas örömökre.
Pest megyében és pestem keresek 50 feletti párt hármas örömökre.
65 plusszos párt, pasit keresünk
Sziasztok Hölgyek és Párok !
Tudom, csak egy csepp vagyok a partnerkeresők tengerében..... egy férfi a sok pasi között.....de tele elképzelésekkel, fantáziával, vágyakkal........Nem vagyok egy szent, de szerintem érdemes megismerni.....
Tudom, csak egy csepp vagyok a partnerkeresők tengerében..... egy férfi a sok pasi között.....de tele elképzelésekkel, fantáziával, vágyakkal........Nem vagyok egy szent, de szerintem érdemes megismerni.....
Sziasztok szombat estére keresűnk egy 50 év kőrűli normál megjelenésű pasit 3 dik nak ott őza lány őrőmére kizárólag csak fogadni tudók jelentkezését várjuk Budapest és környéke.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Párral ismerkednénk! Privátba
Párral ismerkednénk! Privátba
Sziasztok. Ma estére PÁR?
Hali.MOLETT hőlgyemet ISTENNŐMET keresem Bp.+100km 50es pasi.
Bpesti ápolt 60-as nem független pasi keresi hölgy partnerét,utazni tudok,képem van bent.