Kecskeméten fogadnánk ma este olyan 50-65 közti ápolt férfit, akit izgat, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Cigi kizáró ok, ápoltság alap
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Idösebb nöt párt keresek Szolnokon van helyem ha érdekel írj sokmindenben bene vagyok heteró vagy bisex alapon is.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Én is jelentkeznék hozzátok, ha szimpatikus vagyok. Írtam privátot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 15. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 15. péntek 20:11
Törölt felhasználó (929799)

Szombat estére keresünk olyan idősebb férfit, aki szereti, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Ápoltság alap, cigi kizáró ok
Kecskeméti párt keresek
Szombat estére keresünk olyan idősebb férfit, aki szereti, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Ápoltság alap, cigi kizáró ok
Sziasztok !
Szekszárdi nyitott megbízható pár/házaspár társaságát keresem tartós kényeztetésre rendszeres találkozásokra. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk !
Szekszárdi nyitott megbízható pár/házaspár társaságát keresem tartós kényeztetésre rendszeres találkozásokra. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk !
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Sziasztok ! Kiskunfélegyházáról keresek kellemes időtöltésre NŐt...van itt ilyen?
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este hozzánk hasonló párt keresünk. Helyünk van.
pár házaspár esetleg bi hölgytaggal.- nem feltétel- mármint a női bi- a párom full hetero viszont ! Párcsere- egymás előtti szexre ilyenek. Természetesen úgy kérem érteni, hogy én is párban, nem szólóban- tehát párhoz szólóban nem társulok. Ami még lehet az esetleg az, hogy én és hölgy, akkor úgy okés- nővel kettesben.
Sziasztok !Keresek egy olyan pát vagy férfit aki elcsábítaná a párom egy hármas vagy négyes szexre
sziasztok miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék diszkréten.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Sziasztok!
Párral ismerkednék!, heteró alapon. Heves megye.
Activ@gmail.hu
Párral ismerkednék!, heteró alapon. Heves megye.
Activ@gmail.hu
budapesten ápolt párként keresünk péntek estére pasit akit meglátogatnánk,varjuk leveled az elképzeléseidről.
Erika
Erika
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya