Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Sziasztok kimondottan bi fèrfitagú párnál házibarát lennèk mindkèt fèl örömère lehetőleg hosszabtávon
Sziasztok !
Szekszárdi pár/házaspár társaságát keresem tartós kapcsolatra kellemes kényeztetésre mindenki örömére rendszeres találkozásokra. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szekszárdi pár/házaspár társaságát keresem tartós kapcsolatra kellemes kényeztetésre mindenki örömére rendszeres találkozásokra. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
SZIASZTOK
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
SZIASZTOK
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
+50+60+70-es korosztályból keresek,..hölgyet párt hosszú távra,alkat nem számít, diszkréten!!! Keress privátban!!
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Szegedi szeximádó hölgyet keresek titkos kapcsolatra, hétköznapi találkozóval. Én ápolt partnerére odafigyelő, potens, jó méretű férfi vagyok. Privát üzenetben várom jelentkezésed.
Veszprém és környékén, párt pasit szopatnék. Írj.
Ffit lereseunk holnap reggelre salgotarjan 20km-es korzetebe 40-65-ev kozott helyet te old meg
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szia. jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 16:57
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok. 40-es nővel ismerkednék Budapestről.
Sziasztok!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Fehérvári pasit keresünk.
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Sziasztok! Ha van itt egy olyan 40 feletti extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, imádom ha egy az érett középkorú, nagyon molett nőket Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljenek!
Kedves Kata! 40-es vagyok, és írtam Neked privátot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 07:48
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.