Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Idösebb nöt párt keresek Szolnokon van helyem ha érdekel írj sokmindenben bene vagyok heteró vagy bisex alapon is.
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Kecskeméten fogadnánk ma este olyan 50-65 közti ápolt férfit, akit izgat, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Cigi kizáró ok, ápoltság alap
Többes szexben tapasztalt 50es férfiként ismerkednék párral , helyem van napközben ès este is . István
sziasztok
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek a holgy oromere oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek a holgy oromere oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok,kellemes hölgy vagy pár partnere lennék hosszabb távon,tartós kapcsolatban.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék.
Párokkal ismerkednék.

Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Kedves Kata! 40-es vagyok, és írtam Neked privátot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 07:48
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Sziasztok! Ha van itt egy olyan 40 feletti extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, imádom ha egy az érett középkorú, nagyon molett nőket Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljenek!
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Fehérvári pasit keresünk.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Sziasztok!
Sziasztok. 40-es nővel ismerkednék Budapestről.
Szia. jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 16:57
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ffit lereseunk holnap reggelre salgotarjan 20km-es korzetebe 40-65-ev kozott helyet te old meg