Sziasztok
50 feletti csajt keresek!
50 feletti csajt keresek!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasi vagyok,kellemes hölggyel vagy párral ismerkednék rendszeres randikhoz,tartós kapcsolatban.
Kedden Miskolcon szopnék
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között !!!// 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !

Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék.
Activ40@gmail.hu
Hölggyel ismerkednék.
Activ40@gmail.hu
Sziasztok! Egyetlen Nőt keresek szeretőnek, akit izgat a többes szex, és szívesen járna klubba, találkozna másokkal, ès ehhez partnert keres. A szimpátia nagyon fontos persze, de ha ez adott, akkor együtt kiélhetjük a vágyainkat. Privátban írj, kérlek!
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
not part nyalnek dugnek ill szopni imado fit szopatnek kor alkat nem szamit
sziasztok
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek a holgy oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek a holgy oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! A következő három napban esténként hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, ha érdekel keress priviben!
Sziasztok!

Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Jászságban és környékén keresek párt nőt laza diszkrét kapcsolatra dec. 13--14.estére.
Mobil vagyok.
Mobil vagyok.
szopni imado ffit part keresek not dugom is
Sziasztok!
Párral ismerkednénk! Privátba írjatok.
Párral ismerkednénk! Privátba írjatok.