Nőt keresek hétvégi légy-otra a Jászságban üzit várok mobil vagyok
Hölgyeim
imádok nyalni és azt élvezni is fogod ... szombat estém szabad,helyem is van de akár utazom is. Ha párban vagy az sem gond...

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Sziasztok!Hölgyek masszírozását vállalom sok sok erotikával korhatár nélkül....diszkréció ápoltság fontos! smile )
Sziasztok! Ma estére keresek tatabányai vagy környéki, lányt, nőt vagy esetleg párt. Helyem van, de utazni is tudok. Kérlek, privátban jelezz vissza! Szép estét Mindenkinek
Sziasztok !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon kellemes kényeztetésre és minden jóra. Leveleket privát üzenetben várom !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon kellemes kényeztetésre és minden jóra. Leveleket privát üzenetben várom !
Sziasztok. Febr4-7 között délelőtti időpontban,Szolnokon párt fogadnánk párcserére. Priv.levelet várunk. Köszönjük. Sziasztok. .
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Ma újra Esztergom Aquasziget naturista szaunavilág 10:00-től kb 16:00-ig.... Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

28 éves korig keresek szopatni szerető srácot, tartós alkalmira.Több menetben leszoplak, viszonzás nem kell. Békéscsaba, Békés környéke.
Helyem van, hétköznap napközben.
Keress ha érdekel. Negyvenes nem független férfi vagyok
Helyem van, hétköznap napközben.
Keress ha érdekel. Negyvenes nem független férfi vagyok
Sziasztok!Éljük meg a vágyainkat.Ismerkedek barátkozok.
Holnap, kedden újra Esztergom Aquasziget naturista szaunavilág.... És újra szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

Sziasztok,kellemes hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok Monor környékén keresnék párt, hölgyet...mindenki örömére..
Sziasztok!
Olyan 40-50 közötti Nógràd környèki hölgyet keresek komoly kapcsolatra lehetőleg aki egy biztos stabil fèrfi oldalàn szeretnè megèlni vàgyait közösen minden jóban!
Èn 53 èves 182 magas 101 kg fiatalos pasi vagyok!
Varom a visszajelzèst!
Szèpnapot!
Olyan 40-50 közötti Nógràd környèki hölgyet keresek komoly kapcsolatra lehetőleg aki egy biztos stabil fèrfi oldalàn szeretnè megèlni vàgyait közösen minden jóban!
Èn 53 èves 182 magas 101 kg fiatalos pasi vagyok!
Varom a visszajelzèst!
Szèpnapot!
Sziasztoook kedves párok, házaspárok.
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek smile Várom privátban a jelentkezést.
Puszi és pacsi
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek smile Várom privátban a jelentkezést.
Puszi és pacsi
Kaposváron ismerkednék!
Sziasztok!
Sziasztok . Házi Bulit szervezünk max 4 pár rèszère .02.22. 19 órától
Mi L.31. F.32. Pár ès L37. F45 . Pár vagyunk . Hasonló másik kèt párt keresünk.... SZÓLÓ FÈRFIT NEM KERESÜNK
A buli ingyenes de ki mit inni szeretne hozza magával
Elkèpzelèsünk kötetlen hangulatos zenès szórakozás szexel fűszerezve...
Helyszin Mosonmagyaróvár mellett Családi házban
Üzenet módosítása
Mi L.31. F.32. Pár ès L37. F45 . Pár vagyunk . Hasonló másik kèt párt keresünk.... SZÓLÓ FÈRFIT NEM KERESÜNK
A buli ingyenes de ki mit inni szeretne hozza magával
Elkèpzelèsünk kötetlen hangulatos zenès szórakozás szexel fűszerezve...
Helyszin Mosonmagyaróvár mellett Családi házban
Üzenet módosítása
Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!