Bi férfit, 40-es 50-es korosztály, keresek Egerből és környékéről, akár kezdőt is, csak aktívat.
Sziasztok!Ismerkednék,barátkoznék.Párokat keresek kellemes vágyak megélésére.
Sziasztok!
Lányokat,hölgyeket keresek szauna,bulizás,swinger,rengeteg szexre
Valaki Békés megyéből?
Lányokat,hölgyeket keresek szauna,bulizás,swinger,rengeteg szexre

Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Hölgyet keresek, szeretkezésre akár rendszeres találkákkal.
Én független probléma mentes ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, akár itt lakhatással is ....
levelezve6@gmail.com
Én független probléma mentes ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Bp.-i vagy Pest megyei, 50 év feletti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Párokkal nőkkel férfiakkal ismerkednék!
Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek ! smile
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek ! smile
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Március 14-re keresünk kellemes társaságot. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok !
Megbízható nyitott párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Megbízható nyitott párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Szia szivesen ismerkednek lehet??? Ifj kerlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 29. szombat 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 06:59
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Ma estére keresūnk pesten párt vagy szőrtelen ápolt pasit akit meglátogatnánk legyen helyetek.bem.leveletek várjuk elképzeléseitekkel.
Párt kukkolnék,de megmasszirozhatom a hölgyet akár az urat is.
enyhe bi belefér,helyem van.
enyhe bi belefér,helyem van.
Bibécske voltàl rà régen màr akkor is kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 29. szombat 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 06:59
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Volt Bibécske, Dóra69 is, de valós. Mindig a felhasználónevével ellátott fotói voltak, mint nekem. Maximum annyi, hogy nem egyedülálló nő hanem pár. Nem tudom.
(Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az én adatlapom amire a "magasröptű" helyesírási hibáktól hemzsegő leveleid írogattad,tehát a döntés joga is engem illet,hogy kivel ismerkedek!
Egyébként az én társkeresőmben minden valós,az idén készült fotókon is én vagyok látható.
Egy jó tanácsot azért fogadj el tőlem,ha legközelebb ismerkedni szeretnél,akkor előbb olvass,értelmezz adatlapot,és egy kicsit szerényebben állj hozzá,tudod,a " kevesebb az néha több" ha visszautasítanak,akkor pedig fogadd el,ne rágalmazz,ne szitkozódj!
Szia (Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként az én társkeresőmben minden valós,az idén készült fotókon is én vagyok látható.
Egy jó tanácsot azért fogadj el tőlem,ha legközelebb ismerkedni szeretnél,akkor előbb olvass,értelmezz adatlapot,és egy kicsit szerényebben állj hozzá,tudod,a " kevesebb az néha több" ha visszautasítanak,akkor pedig fogadd el,ne rágalmazz,ne szitkozódj!
Szia (Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresek, szeretkezésre akár rendszeres találkákkal.
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Ne háboruzz, szeretkezzzzzzzz :P