Értelmes, szabadidővel is rendelkező párt keresünk, bi lánytaggal.
Szóló férfiakat nem keresünk és intim képeket sem küldünk, de nem is kérünk. Telefonos beszélgetés tali előtt mindenképpen szükséges
Egyébiránt mindíg vidám, jó kapcsolatban élő fiatalos pár vagyunk

Egyébiránt mindíg vidám, jó kapcsolatban élő fiatalos pár vagyunk

Dunaújvárosi hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok! Szombat estére keresünk egy jó kiadós hámas sexre férfit. Privatba írjatok
Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes férfit keresek,március 06 vagy 07. én,egy kellemes esti randihoz.
40 es,figyelmes,értelmes férfit keresek,március 06 vagy 07. én,egy kellemes esti randihoz.
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ffit keresünk nő örömére 40-65ev között Salgótarján kornyeke
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...ami nektek elfogadott nekem meg felel...30 40 km is

Szolnokon keresek biszex partnert

Hölgyet keresek, szeretkezésekre akár rendszeres találkákkal.
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, akár itt lakhatással is ....
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Kecskeméten ismerkednék.
Szia! szívesen ismerkedünk , közös szex élmény reményében.
Ne háboruzz, szeretkezzzzzzzz :P
Hölgyet keresek, szeretkezésre akár rendszeres találkákkal.
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Az az én adatlapom amire a "magasröptű" helyesírási hibáktól hemzsegő leveleid írogattad,tehát a döntés joga is engem illet,hogy kivel ismerkedek!
Egyébként az én társkeresőmben minden valós,az idén készült fotókon is én vagyok látható.
Egy jó tanácsot azért fogadj el tőlem,ha legközelebb ismerkedni szeretnél,akkor előbb olvass,értelmezz adatlapot,és egy kicsit szerényebben állj hozzá,tudod,a " kevesebb az néha több" ha visszautasítanak,akkor pedig fogadd el,ne rágalmazz,ne szitkozódj!
Szia (Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként az én társkeresőmben minden valós,az idén készült fotókon is én vagyok látható.
Egy jó tanácsot azért fogadj el tőlem,ha legközelebb ismerkedni szeretnél,akkor előbb olvass,értelmezz adatlapot,és egy kicsit szerényebben állj hozzá,tudod,a " kevesebb az néha több" ha visszautasítanak,akkor pedig fogadd el,ne rágalmazz,ne szitkozódj!
Szia (Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt Bibécske, Dóra69 is, de valós. Mindig a felhasználónevével ellátott fotói voltak, mint nekem. Maximum annyi, hogy nem egyedülálló nő hanem pár. Nem tudom.
(Ez egy válasz Vastagberta üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Bibécske voltàl rà régen màr akkor is kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 29. szombat 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 06:59
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Párt kukkolnék,de megmasszirozhatom a hölgyet akár az urat is.
enyhe bi belefér,helyem van.
enyhe bi belefér,helyem van.
Ma estére keresūnk pesten párt vagy szőrtelen ápolt pasit akit meglátogatnánk legyen helyetek.bem.leveletek várjuk elképzeléseitekkel.
Szia szivesen ismerkednek lehet??? Ifj kerlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 29. szombat 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 06:59
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!