Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Veszprém környékéről keresünk 40 heteró párként fiut helyed legyen.
Sziasztok !
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
szolló hölgytöl használt bugyit elfogadok ,
Hölgyem!
Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én elvált ötvenes ápolt Budapesti férfi vagyok. Írj fotóval.
Helyem lakásom van, egzisztenciálisan is rendezett körülmények közt egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Helyem lakásom van, egzisztenciálisan is rendezett körülmények közt egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Hölgyem!
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

+50+60+70-es hölgyet,..párt keresek hosszú távra,diszkréten,...Bp. és környékén.Keress privátban!
Debrecenből valaki?
Sziasztok! Hétvégénk kellemes eltöltésére keresünk párt!! 4 es gabalyodást,párcserével,lányos játékokkal fűszerezve!(CSAK PÁRT!!PASIT NEM!!) Fogadni nem,de utazni tudunk,akár apartman, szállás is ok! Továbbiak az adatlapunkon. Privát üzeneteket várunk! További szép napot mindenkinek! N&K
Sziasztok! Hétvégén 40 feletti biszex párhoz csatlakoznék minden jóra..Heves, Borsod, Jász, Pest megye
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!Ismerkednék,barátkoznék,beszélgetnék.írjatok privibe.üdv
Sziasztok keresők!
Keresnénk 50 plusz korosztályból olyan párok jelentkezését, akik egy kellemes esti borozgatás után a gátlásaikon
kívül a ruháikat is ledobva gátlástalan élvezeteket átélnének velünk. Leveleket privátban várjuk. Puszi
Keresnénk 50 plusz korosztályból olyan párok jelentkezését, akik egy kellemes esti borozgatás után a gátlásaikon
kívül a ruháikat is ledobva gátlástalan élvezeteket átélnének velünk. Leveleket privátban várjuk. Puszi
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat.

+50+60+70-es korosztályból keresek hölgyet,..párt diszkréten Budapest és környékén,..hosszú távra!!,..keress privátban!!
olyan nővel ismerkednék aki szereti magát nyalatni.élvezésig.imádok nyalni.szigethalom és környéke előny.pár
is ok.
is ok.
Sziasztok..Monor környékén keresnék párt...minden jora
Biszex párhoz csatlakoznék minden jóra a hétvégén