Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat. Hátha van olyan aki elolvassa és magára ismer...
Sziasztok!
40+-os független,nem dohányzó férfiként keresek hölgyet vagy nyitott párt Kaposvár és környékén,max.70-80 km.
40+-os független,nem dohányzó férfiként keresek hölgyet vagy nyitott párt Kaposvár és környékén,max.70-80 km.
Sziasztok!
Debreceni vagy Debrecen közeli 40-es, 50-es, de akár 60-as párral is szívesen ismerkednék!
Debreceni vagy Debrecen közeli 40-es, 50-es, de akár 60-as párral is szívesen ismerkednék!
Hölgyet keresek szeretkezős kapcsolatra.
Én rendezett körülmények közt élő - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek.- csak fotóval írj ! .
69elefant@gmail.com
Én rendezett körülmények közt élő - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek.- csak fotóval írj ! .
69elefant@gmail.com
+60+70-es Nőt,párt keresek Bp.-és környéke!! Alkat nem számít!! Keress privátban!!
Not part keresek kor alkat nem számít
Sziasztok!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 28. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 28. kedd 09:37
Szolnok

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Vas, Zala megyében keresek 45-60 között hölgyet vagy pàrt! Nagy farkú, jóképű! Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Korban hozzánk illő pár ismeretségét keressük.
Hölgyet keresek szeretkezős kapcsolatra. Én rendezett körülmények közt élő - ötvenes ápolt férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek.- csak fotóval írj ! 69elefant@gmail.com
Békés megyében idős elhanyagolt nővel szeretnék sexelni.
Lehet 60 feletti is jóval.
Max. diszkréció és ápoltság ami fontos.
Lehet 60 feletti is jóval.
Max. diszkréció és ápoltság ami fontos.
Sziasztok! Kedves közvetlen párok,és hölgyek ismeretségét keresem!

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok,hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra,bizalmi viszonyhoz.Bajai független,fiatalos,helyes pasi vagyok.
Szívesen ismerkedünk, olyan:
- létező
- arcképpel rendelkező (itt vagy emailben)
- telefonon felhívható, vagy minket hívni tudó
- együtt élő
- egymást szerető
- ezt az egészet csak fűszerként és nem hiánípótlásként megélő
- valódi bi lánytaggal rendelkező
- nem hetekig levelező
- találkozni akaró
- nő és férfi párként ismerkedő
nem elszállt agyú PÁRRAL!
Írjatok, ha minden pont illik rátok!
- létező
- arcképpel rendelkező (itt vagy emailben)
- telefonon felhívható, vagy minket hívni tudó
- együtt élő
- egymást szerető
- ezt az egészet csak fűszerként és nem hiánípótlásként megélő
- valódi bi lánytaggal rendelkező
- nem hetekig levelező
- találkozni akaró
- nő és férfi párként ismerkedő
nem elszállt agyú PÁRRAL!

Írjatok, ha minden pont illik rátok!
Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti ,kölcsönös vonzalom esetén párcserérés élvezetre ,női bi előny de nem feltétel.. Privát leveleket várunk.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat. Szívesen látunk bi csajt is finom kényeztető játékra.....
50+60+ nagymamák esetleg lányuk huncutkodásra,szopizásra van valaki? Siófok környékén lakás megoldható kis vizparti nyaralással!