Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Sziasztok 60 körüli hölgyet, párt keresek.
Sziasztok ! Kinek volna kedve szopni,spermát nyelni holnap munka előtt reggel Nógrádban ? Rétság Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon ?
Hölgyeknek szoba van ingyen, nyékládházán lakom a tavak városában, gyönyörű tiszta víz, gyertek kikapcsolódni és élvezzétek itt nálam a napot és a nyarat. Autó van, ha kell hozlak viszlek. Fürdő konyha közös, mindent lehet, sütés főzés az udvaron. Parkolás az udvarban. Elérhetőség az adatlapomon. Várok mindenkit szeretettel.
Sziasztok. Párt keresünk négyes gabalyodáshoz párcserével. Hely kell, utazni tudunk.
Sziasztok 60 as ffi t. nőt. Keresünk perverz kérdéshez. Nem 45 éves ffiakat. Hanem 60 körülieket. Kukkolásra. Baszni. Szopni. Eger környékén. Csütörtökre. 12 után.
Sziasztok !!
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm

Sziasztok,Bajai független,helyes pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra,rendszeres találkákhoz.
Sziasztok hölgyel ismerkednek en Balatonlelléröl vagyok 44 éves független
Sziasztok párt keresek minden jóra. Szentes és kb 60 km-es körzetében. Utazni tudok
Sziasztok!
Pasikal ismerkednék csak most,aktiv vagy uni legyen.
Pasikal ismerkednék csak most,aktiv vagy uni legyen.
Kellemes erotikus kapcsolatra keresek kedves diszkrét hölgyet vagy párt a hölgytag kényeztetése érdekében. Kellemes erotikus masszázst adni szerető férfi vagyok. Viszonzás nélkül is masszíroznék hölgyet, pár női tagját, akár párja jelenlétében is. Utazni ésszerű távolságon belül tudok
Heves megye, Eger és környéke, 40-es 50-es aktív bi fickót keresek, akár kezdőt is.
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Pár. A legjobb leosztás
45 +-os biszex párral ismerkednék.. Helyem nincs, utazni tudok..
Sziasztok. Negyvenes 190/90 19/6 extra potens pasi ismerkedne lánnyal párral

Nyíregyházán domináns párokkal találkoznék.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok, párhoz csatlakoznék. Utazni tudok.
Hölgyel ismerkednék leveleznék Vas megye.