email cimem cegled74@citromail.hu bocsika
Cegléd és környékén hölggyel ismerkednék! email cegled@citromail .hu Hosszu távra ! Ismerjük meg egymást és kiderül
60as biunipasi biszexfiúpárt vagy melegpárt kerestöbbesre szolnok megyében.
Potens férfi aki csatlakozna hozzánk?? Aki jól megbaszná a feleségem és nem csak maszatol? Privát leveleket várunk
Ötvenes évei elején járó fiatalos férfi és szexuálisan túlfűtött 36 éves barátnője leszbikus, vagy biszexuális hölgyet keresnek harmadiknak, tabumentes együttlétekhez.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll.
Üzenet inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll.
Üzenet inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Monor környékén párral ismerkednék beszélgetnék...sok mindent meg tudnák beszélni....

Egerből vagy a környékről keresek bi aktív férfit, kezdőt is, 40-es 50-es korosztály.
Nógrádban keresek valakit,aki csak az élvezetért,rácuppanna a farkamra ! A kora reggeli órák a megfelelőek nekem ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok Monor környékén párt keresnék...sok minden érdekel...bármit megbeszélhetünk!!!!
Sziasztok elektro szex játékhoz keresek partnert Kalocsa környékéről nő vagy férfi személyében.!
Sziasztok biuni pasivok hosszútávra keresek biszexfiúpárt vagy melegpárt szolnok megyében.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
párokkal ismerkednénk
Sziasztok,csinos hölgy,kellemes pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Ma este budapesten meglatogatnank szimpi apolt szőrtelen pasit ha van helyrd is akkor mindenképp irj nekūnk.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pesten. Helyem nincs sajnos de utazni tudok. Közös hely bérlésben is benne lennék! Sziasztok!
Cegléd és környékén ismerkednék hölggyel ! AKKÁR HOSSZUTÁVRA !! Ismerjük meg egymást! Levelet privátba szép napot
Nógrádban keresek egy elhanyagolt , kielégitetlen anyukát , asszonyt ,vagy olyan lányt,aki szeretné megismerni az orgazmust !