Mi szívesen megmaszíroznánk tèged !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 23. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 23. kedd 10:37
Törölt felhasználó (1187402)

Sziasztok! Masszírozni tudó hölgyet keresek. Kéthetente kellene átgyúrni, derékfájós vagyok. Természetesen nem ingyen kérem. Tudom, hogy vannak masszőrlányok, én állandó, kedves partnert keresek. Akár párjával

Sziasztok! Masszírozni tudó hölgyet keresek. Kéthetente kellene átgyúrni, derékfájós vagyok. Természetesen nem ingyen kérem. Tudom, hogy vannak masszőrlányok, én állandó, kedves partnert keresek. Akár párjával

Sziasztok
A hétvégéig isnerkednék pártokkal lányokkal erotikus kalandra! Győr, Komárom 50-60km körzetében! A tabuk, és a határok tiszteletben tartásával ismerkednék!
A hétvégéig isnerkednék pártokkal lányokkal erotikus kalandra! Győr, Komárom 50-60km körzetében! A tabuk, és a határok tiszteletben tartásával ismerkednék!
Sziasztok!
Fogadni tudó masszőrt vagy jol masszirozó srácot vagy (hölgyet csak a paromnak) keresnénk főként édesem részére de mindketten reszt vennénk benne!
Csak pentekenként koradélutántol kora estig erunk rá! Utazni esszerű távolsagon belul tudunk!
Elsősorban Szfvár és környéke lenne ideális!
Jelezni kérlek privátban jelezzetek! Köszi
Intelligencia es higiénia alap!
Fogadni tudó masszőrt vagy jol masszirozó srácot vagy (hölgyet csak a paromnak) keresnénk főként édesem részére de mindketten reszt vennénk benne!
Csak pentekenként koradélutántol kora estig erunk rá! Utazni esszerű távolsagon belul tudunk!
Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, Párt , keresek, tanult masszőr vagyok.
Csatlakoznék párhoz is!
Csatlakoznék párhoz is!
Szombat (június 27.) estére biszex pár vagy pasi ? (szóló biszex csaj reménytelen)
Veszprémben leszünk. Van egy állandó pasi partnerünk.
Vele hármasozunk de szívesen bővítenénk a létszámot
Veszprémben leszünk. Van egy állandó pasi partnerünk.
Vele hármasozunk de szívesen bővítenénk a létszámot
Ma estére 45 feletti férfit keresünk.Budapestiek vagyunk.Hely nálunk!Viberszámot kérünk priviben,ha szinpatikus vagy rad irunk.
Sziasztok,Bajai független,helyes negyvenes pasiként hölggyel-párral ismerkednék tartós barátsághoz.
Sajnos elég sok itt a kamu ember!!!! Nem lehet itt meg beszélgetni sem, nem meg mast....
Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
még 2 x és meglesz 5 x. is
(Ez egy válasz Kara70 üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 08:07

Hölgyem!
Én egyedül élő ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, egzisztenciálisan rendezett körülmények közt egyedül élek.
Csak fotóval írj!
üdvözlettel: Kara970
69elefant@gmail.com
Csak fotóval írj!
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Üdv. Kiprobálnám egy 40+ növel a szexet! Székesfehérvár és környéke játszik!
Hölgyem!
Helyem van, rendezett körülmények között.
69elefant@gmail.com
Helyem van, rendezett körülmények között.
69elefant@gmail.com
Hölgyem ismerkednék!
Csak fotóval írj!
69elefant@gmail.com
Csak fotóval írj!
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
Csak fotóval írj!
69elefant@gmail.com
Csak fotóval írj!
69elefant@gmail.com
Cegléd és környékén hölggyel ismerkednék! Ismerjük meg egymást! többit privátba vagy email cegled74@ citromail.hu
Sziasztok Monor környékén ismerkednék párral...beszéljünk róla ....
Sziasztok. Kipróbálnám Veszprémben menyire igaz, hogy a 40+ os nők a legjobbak az ágyban.
Biszex fiúpárt vagy melegpárt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra szolnok megyében. 60as jászberényi biszexpasi vok.