Kedves idegen leszbikus vagy biszexuális hölgy!
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Holnap délelöttre keresek lányt vagy olyan párt aki bevezett a bi örömeibe.Székesfehérvár + 20 km 40 es pasi vagyok
Nemdohányzó, sportos, 44 éves hetero férfi vagyok a XIII. kerületből. Alkalmira, de leginkább hosszú távra nyitott független, v nem független hölgy irányába.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne
Holnap délelőtt nyíregyen a korzó környékén hölgy titkos talira?
Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
Sziasztok. Szegeden hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Sziasztok lányok!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig
Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg
CSAK LÁNYOK!!!!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig

Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg

CSAK LÁNYOK!!!!
Párok, független hölgyek társaságát keresem..

Sziasztok ma estère tapasztaltabb párrt v hölgyet keresek baráti kapcsolatra alkatol függetlenül Nyíregyháza és környéke
Sziasztok! Ma a szabadban leszek, akit érdekel írjon. Privátban
Sziasztok.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Sziasztok Monor környékén párt...bármit meg beszélhetünk..
JÓ FARKÚ UNI BI PASIT, BI LÁNYT, VALAMINT MINDKÉT RÉSZRŐL BI PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! OLVASS ADATLAPOT!
Eger és környéke, bi aktív férfi?
Sziasztok!
Nem függetlenként keresek diszkréten párt Miskolcon és környékén.
30-as, fiatal, sportos/izmos testű, 180/100, bi kíváncsi srác vagyok.
Privát üzenetet várok, üdv. Zsolti
Nem függetlenként keresek diszkréten párt Miskolcon és környékén.
30-as, fiatal, sportos/izmos testű, 180/100, bi kíváncsi srác vagyok.
Privát üzenetet várok, üdv. Zsolti
Sziasztok. Bp-i magas hosszúhajú igényes arányosan nőiesen formás idomokkal rendelkező komoly de vagány laza nyitott szeximádó vad buja kéjenc nőt keresek! Ha a magas normális férfiakat szereted keress privátban.

Eger és környéke, bi aktív férfi, ma esti randira?
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!42 éves srác vagyok.Párokkal ismerkednék.