Korban hozzámillő hölggyel ismerkednék aki komoly kapcsolatra vágyik,esetleg hozzám költözne és nyitott lenne későbbiekben a hármas,négyes felálláshoz is !Rendezetten élő 58 éves ápolt megbízható Bp-i férfi vagyok !
Kedves párral is szívesen ismerkednék ,akár csak kukkolás erejéig is !Helyem van ,de utazni is tudok!Üdv Karcsi
Kedves párral is szívesen ismerkednék ,akár csak kukkolás erejéig is !Helyem van ,de utazni is tudok!Üdv Karcsi
Hétvégén Akaliban a nudi campingben leszünk. Zöld MINI!

Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Hölgyet keresek ötven körüli korosztályból Bp.-it
Én rendezett körülmények közötti független Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Én rendezett körülmények közötti független Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Sziasztok! vékony, sportos idősebb hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok,hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Szegedi hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Sziasztok.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Hölgy útitársat keresek augusztus 1-8 között Horvátország naturista kempingbe ( Solaris, mobilház, légkondicionált) Utazás, szállás, egyéb programok rendezem az étkezéseket közösen intézzük.
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
sziasztok! Baja szeged soltvadkert korzetbe keresnenk olyan pasit aki szereti az idosebb holgyeket s aki 7végén is raerne s tudna utazni vagy lenne sajat helye!!

Sziasztok!
Július 8 án Budapest és környékén hölgyet vagy párt keresek, helyem sajnos nincs de ez csak megbeszélés kérdése!
kissstibo@gmail.com ide is írhattok!
Július 8 án Budapest és környékén hölgyet vagy párt keresek, helyem sajnos nincs de ez csak megbeszélés kérdése!
kissstibo@gmail.com ide is írhattok!
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Kedves idegen leszbikus vagy biszexuális hölgy!
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Holnap délelöttre keresek lányt vagy olyan párt aki bevezett a bi örömeibe.Székesfehérvár + 20 km 40 es pasi vagyok
Nemdohányzó, sportos, 44 éves hetero férfi vagyok a XIII. kerületből. Alkalmira, de leginkább hosszú távra nyitott független, v nem független hölgy irányába.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne
Holnap délelőtt nyíregyen a korzó környékén hölgy titkos talira?