Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Én vékony cuki fiúka vagyok.

Sziasztok!
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Jacuzzis bulit rendezünk. Érdeklődni privátban.
Sopron és Bük környékén keresek hölgyet vagy párt tartós partneri kapcsolatra. Nem alkalmiról lenne szó. Ápolt intelligens 51 éves pasi vagyok.
Ma este Hajdúnánáson a fűrdőbe vagyunk masszírozni tudó pasit, párt keresünk
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!
Sziasztok! Holnap, szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!
Most hölgy lány nő Abádszalokon?
Szegedi vagy környéki pár házibarátja lennék szentesiendre1@gmail.com
Szombat estére keresünk utazni tudó,arcképpel rendelkező párt szimpátia alapján 30-43 év között.
parpartborsod@citromail.hu
parpartborsod@citromail.hu
Szopni szeretnék, kor nem számít.
Sziasztok,hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra,tartós kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Idősebb párt keresek, ahol a hölgyet dughatnám férje előtt. Kölcsönös diszkréció fontos.