Szép napot amatőr masszőrként Párokat (meztelen masszázsra)
Sziasztok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Ma délutánra, estére keresnénk normális, helyes, igényes, akár bi aktív pasit aki nem kamus, kedveli a telt plus size idomokat, szeretné ha a párommal közösen orálisan kényeztetve legyen, és csatlakozna hozzánk... Mezőkövesden lesz helyünk ma este.. Ha komolyan gondolod írj mailt küldj egy fényképet... kivancsi5350@gmail.com NEM KERESÜNK NAGY MÉRETŰ PASIT... MAX 17-18...ha magadra ismersz írj.
Szép napot GG lakók
Én nem vagyok 40 felett...picivel alatta...
De szívesen ismerkednék
Nézz rá az adatlapomra és ha szimpatikusnak tűnök, írj

Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Nem kamu és nem kövér fiút keresek orálra.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Sziasztok! Szombaton (10.10.) a Nyíregyházi Plusz1-be swinger házibuliban leszünk! Ki jön?
szia csak maeste jó?(
50-s pocakos pasi vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 05. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 05. hétfő 14:56
50-s pocakos pasi vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 05. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4305782)

sziasztok. ma este 20:00 utanra keresek testes, izmos/pocakos ferfit, aki szivesen cumiztatna, dugna. van helyem, 10ker. viberen vagy skypeon egyeztessunk, irj elerhetoseget, koszi.
Keresek hölgyet 35-55 éves korig
Én 24 vagyok
Én 24 vagyok
sziasztok. ma este 20:00 utanra keresek testes, izmos/pocakos ferfit, aki szivesen cumiztatna, dugna. van helyem, 10ker. viberen vagy skypeon egyeztessunk, irj elerhetoseget, koszi.
60-as pasi csatlakozna hölgyekhez, párokhoz
Szegedi pár házibarátja lennék
masszírozni tudó férfit keresünk
Sziasztok! 45 év feletti intelligens hölgy/ pár társaságát keressük kellemes időtöltés céljából. Kukkantsatok adatlapunkra, amennyiben megtetszettünk szívesen fogadjuk jelentkezésetek. Szép Estét!