sziasztok! hölgyet vagy párt keresek ismerkedni.
Sziasztok
Sziasztok!Ma éjszakára... keresek kedves, közvetlen, utazni tudó hölgyet,párt,pasit!Az érzéki kényeztető szexet kedvelem ahol oda figyelünk egymásra és van idő mindenre.Üzenj ha te is erre vágysz!!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! De az utazás sem jelent gondot. Nem egy alkalomba gondolkodok. Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! De az utazás sem jelent gondot. Nem egy alkalomba gondolkodok. Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
40 feletti bi párokkal ismerkedünk írjatok
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként igényes hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok.Elhanyagolt urak,férjek,idősebb urak holnap Tata környékén?Szopnék....vastagf előny!Esetleg kamionos,átutazó urak?Privát üzenetben keress!
Sziasztok!
Továbbra is keresünk harmadiknak hölgyet, a párom bi érdeklődésére, egy egyenrangú hármas kényeztetésre, szép telt mellekkel, ahol mindenki vágya fontos és megvalósítandó!
Hely van.Többit privátban. Bp., Pest megye.
Továbbra is keresünk harmadiknak hölgyet, a párom bi érdeklődésére, egy egyenrangú hármas kényeztetésre, szép telt mellekkel, ahol mindenki vágya fontos és megvalósítandó!
Hely van.Többit privátban. Bp., Pest megye.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok! Lenne hölgy akinek lenne kedve egy kis kalandhoz a Hetényi pihenőben?
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek napközbeni találkozáshozVeszprém és környékéről.
Sziasztok.Budapesten élek,és +60as +70-es hölgyet keresek hosszútávú partnernek.ha szükséges diszkréten is!!
Kényeztessük egymást. Írj,vagy keress privátban!!
Kényeztessük egymást. Írj,vagy keress privátban!!
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal?! Nyitott vagyok mindenre ami jól esik
Hölgyem!
Lehetek a partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Lehetek a partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Sziasztok! Kedves hölggyel párral találkoznék!
Sziasztok. Hölgyet keresek aki szereti vagy kipróbálná az ökölszexet.