Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párral is ismerkednék.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Nagyon jol fogalmaztal!!!!!!!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 12:20

Lehet partnert találni itt, csak kommunikálni kell. Viszont, ha valaki naponta 2x-3x teleírja az összes topicot ugyanazzal a szöveggel, akkor szerintem pont az ellenkezőjét éri el, mert azt látják, hogy vergődik és a kutyának sem kell.
Sziasztok.en egy vekony teljes nöi fehérnemús.minirucis.tüsarkus sub mazo csicska ribanc!!!barmiben benne vagyok.amit imadok..gruppe.gang bang ahol egyszerre 2fasz is a popoba lenne!!kenyszer oral.anal.bdsm.fetis.fisting.strappon.....nagyon imadom a faszt!!gecit!szeretnem ha minnel több pasi hasznalna egyszerre kedvere.par is ok ahol a lany nagy felcsatolhatossal dugna.!!!imadom az alárendeltséget,kiszolgáltatotságot!!!szeretnek domina vagy dom állando szolgaja is lenni!!!szabolcs.hajdu.borsod.nograd.heves.bp???de lehettek bár honnan utazok!!!
Csak kemenyen hasznaljatok minnel többen!!!
Csak kemenyen hasznaljatok minnel többen!!!
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről.
sziasztok
35-50 közötti leányzót keresek, akit esetleg hanyagolnak otthon, vagy kifejezetten bukik a nála fiatalabbakra
én 24, képeim vannak itt fent, ha szeretnél láthatsz többet is
vorosmikulas126@gmail.com
35-50 közötti leányzót keresek, akit esetleg hanyagolnak otthon, vagy kifejezetten bukik a nála fiatalabbakra
én 24, képeim vannak itt fent, ha szeretnél láthatsz többet is

vorosmikulas126@gmail.com
Nézelődők én is. Nem mindenáron, csak azzal aki engem is akar van némi vonzalom, "működik a kémia" lehetne levelezés aztán randi vagy fordítva. Intelligens, nem 8 álltalános, hanem kicsit magasabb végzettségű NŐ. Persze tudom hova írok 40 felett
Szóval csak úgy ismerkedhetnénk, figyelembe tartva, hogy ez egy szex oldal társkeresője.

Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Szegedi, vagy környékbeli belevaló nőt keresek. Férfi vagyok.
Értelmes, intelligens embert keresek...
Negyven feletti partnert keresek hosszabb távra nyiregyháza,Szabolcs m.
Sziasztok,
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Nőt keresek
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van. Akár számodra is
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van. Akár számodra is

69elefant@c2.hu
fotóval írj
Lehet partnert találni itt, csak kommunikálni kell. Viszont, ha valaki naponta 2x-3x teleírja az összes topicot ugyanazzal a szöveggel, akkor szerintem pont az ellenkezőjét éri el, mert azt látják, hogy vergődik és a kutyának sem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 12:16
Törölt felhasználó (4478052)

Én is észre vettem már,hogy ugyanazok a keresgélések vannak szinte mindennap,minden fórumon.De mivel ez ismerkedős fórum,persze próbálkozik az ember.Igen én is keresnék olyant akinek megfelelek.Azért nem írom tele a topikokat,mert szerintem felesleges.Minden elismerésem annak aki itt találl partnert.
Én is észre vettem már,hogy ugyanazok a keresgélések vannak szinte mindennap,minden fórumon.De mivel ez ismerkedős fórum,persze próbálkozik az ember.Igen én is keresnék olyant akinek megfelelek.Azért nem írom tele a topikokat,mert szerintem felesleges.Minden elismerésem annak aki itt találl partnert.
Szívemből szóltál. Aki máshogy látja az ugyanilyen szánalom.
Sziasztok !! Szex !! Partnert keresek hölgyet vagy párt !!! Hosszútávra , anyagiaktól mentesen , megbízható és diszkrét vagyok !!! Kérdezz privátban nyugodtan !!! Adatlapot olvass !! Üdv
Szívesen ismerkednék valóban hármast vàgyó párral. Diszkrét negyvenes pasi vagyok, Pest megye Déli részéről.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag..
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távú kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.