Sziasztok.44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hölgyel...párral....kam maszti...kukkolás...szex...titkos kapcsolat...lehet idösebb vagy teltebb is...csak a szimpátia meglegyen...irjatok...ismerkedjük...
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok! Február 12-re keresnénk a szeretőmmel nap közben egy lehetőleg hellyel rendelkező hölgyet, vagy párt, édes játékokhoz Miskolc környékén. Így ünnepelnénk meg a születésnapomat... Akit érdekel, kérem keressen privátban! Köszönöm!
Sziasztok,Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.Hölggyel vagy párral ismerkednék tartós kapcsolathoz.Valaki?..
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Kecskeméten v.környékén keresek hosszabb távra is szexet szerető hölgyeket vagy párost akivel kiélhetjük a szex minden örömét.50-es 180/85.
Nőt keresek szeretkezésekre.
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj címemre
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj címemre
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd vagy szerda délelöttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.

Sziasztok. Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Elhanyagolt nőt keresek
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Elhanyagolt nőt keresek
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok. Szombaton kora délután szervezek egy kis bulit Szalkszentmárton-homokpusztai hétvégi házamba. Egy pár érkezik, de örülnének, ha egy kellemes ötöst össze tudnánk hozni. Ilyen bulira vágyó pár válaszát várnák. Részleteket beszéljük meg privátba
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Idősebb párt,hölgyet.ff-it,massziroznék Szabolcs M.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok. Ismerkednék az adatlapom szerint.
Sziasztok. Sopron környékén keresek hölgyet vagy párt, olyat aki kirúgná a jelenlegi partneremet . A marcsát...
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!