Sziasztok olyan pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
40 feletti izmos/pocakos apukát keresek, estenkent van helyem pesten
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párhoz is csatlakoznék a hölgy kedvéért.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathelyen vagy környékén.Szingli,hellyel rendelkező,szombathelyi pasi vagyok.Privátban!
Március 15.-e hosszú hétvégére 4-es gabalyodásra párt keresünk. Utazni és fogadni is tudunk Érdeklődni privátban.
Sziasztok,45 éves pasi nővel,párral ismerkedne Kaposvár és környéke, helyem van ,utazni tudok!
Cegléd és környékén hölgyel ismerkednék nyitót 47 éves pasi vagyok . Tisztelet megbecsülés számomra fontos!!! irj priv vagy cegled74@citromail.hu
Szegedi hölgy partnerem keresem! Írj privát üzenetet!
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,nyitott párhoz.Szabolcs megye és környéke.
sziasztok 50 feletti hölgyet kényeztetnék,lógós cicik és nagy szemérem ajkak csak hab a tortán Bp
Ma(26.péntek) estére keresünk utazni tudó és szándékozó párt,ffit vagy lányt.Aki nem ér rá vagy csak unatkozik illetve időre várják haza ne írjon feleslegesen! Arcképes fotó feltétel,ha nem vállalod magad szintén ne írj!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !

Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Sziasztok. Mi is szívesen ismerkednénk!

Sziasztok!Szívesen ismerkednék akár korombeli lányokkal,de akár idősebb hölgyekkel vagy párokkal is Csongrád megyéből!38éves független pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.