Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Soproni, megbízható, maximálisan diszkrét, jelenleg független középkorú férfiként ismerkednék intelligens párral, bármely korosztályból, lehetőség szerint hosszabb távú baráti kapcsolatra. Sok mindenre nyitott vagyok: a jelen helyzetben "csak kukkolás" is ok.
simon9400kukac citromail.hu
simon9400kukac citromail.hu
Sziasztok. 40-es igényes illatos Budapesti nő volna aki Bp-i potens kellemes méretű igényes férfi partnert keres?

Tápiógyörgye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 15:37
Törölt felhasználó (4391282)

Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Sziasztok. Valós Biszexuális csajt keresek hármas örömökre . Barátság extrákkal. Privátba írj légy szíves ha nem csak a szex a fontos hanem a belső is. Puszi❤
Sziasztok.Tágítós játékokat és ökölszexet kedvelő hölgyet keresek. istvannyh@freemail.hu
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
Képet kérünk,meztelent is a mai világban 1 perc egy fotó
renault68@freemail.hu
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
Képet kérünk,meztelent is a mai világban 1 perc egy fotó
renault68@freemail.hu
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
Szívesen ismerkednénk hasonló párral a közelünkből ./,Pest megye/
Brigitta és István
Brigitta és István
+50+60+70-es hölgyel ismerkednék,hosszú távú titkos kapcsolat érdekel.
Keress privátban!
Keress privátban!
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
Budapesti hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Szombaton megyünk 2 fiatal 30-as, kipróbált, ügyes fiúval Tiszananara bulizni, fürdeni. Forróvérű párt, lányt, szívesen bevenénk a csapatba! Privit várunk attól, akit érdekel.
Sopronban vagy környékén ismerkednék párral...akár hosszabb távú barátságra is. (Csak kukkolás, nudizás is ok.)Megbízható, diszkrét, független, diplomás, fiatalos 50/178 /78 férfiként keresek normális partnereket.
+50+60+70-es hölgyel ismerkednék,hosszú távú kapcsolat,(barátság) céljából.Budapesten élek.
Üzenj privátban!
Üzenj privátban!