Magányos nőt kényeztetnék, punci popsi száj.. Semmit se hagynék ki

Sziasztok! Holnap estére, éjszakára keresek párt bpn akik egy normális férfit keresnek. Van tapasztalatom! Sziasztok!
Húsvéti locsolkodásra keresünk lányt, fiút vagy párt. Bi fiút nem keresünk, helyünk nincs. Ésszerű határokon belül keresünk.
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Jó napot
Jászberény és környékén ismerkednék stb..
Jászberény és környékén ismerkednék stb..

Sziasztok! Ceglèd ès környékén hölgyel ismerkednèk ! Minden èrdekel nyitot 47 èves pasi. Tisztelet megbecsülès diszkréció szèp napot Irpriv vagy cegled74@citromail.hu
Sziasztok! Hatvanból vagy közvetlen közeléből keresünk szopni és nyalni szerető partnert. Orálimádó bi pár vagyunk.Este 22 óra után érünk rá.Helyünk van. Mindenki mindenkinek kellemesen a cél. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést lehetőleg intim ,arc képpel a goldenmilf40@gmail.com címre várjuk. Fiuknál kisebb max. átlagos méret legyen. Szép napot mindenkinek!
Hello újra perverz pasik.... (és vagytok elegen hálistennek).
48-as csajom dugatnám, szopatnám belevaló fickókkal!
Ha egyedül félsz hozd a barátod is. Nagy mellekkel rendelkezünk kell sok kéz.
Mindent szeretünk, kikötözést bugyitépést szájba élvezést..... Várjuk leveleket ahogy idő engedi válaszolun.
Az utobbi hirdetésre nagyon sokan jelentkeztetek. e-mail cimünk: danisz2010@gmail.com
48-as csajom dugatnám, szopatnám belevaló fickókkal!
Ha egyedül félsz hozd a barátod is. Nagy mellekkel rendelkezünk kell sok kéz.
Mindent szeretünk, kikötözést bugyitépést szájba élvezést..... Várjuk leveleket ahogy idő engedi válaszolun.
Az utobbi hirdetésre nagyon sokan jelentkeztetek. e-mail cimünk: danisz2010@gmail.com
23 éves sportos, ápolt srác keres érett nőt alkalmi vagy hosszabb távú találkozókra Hajdú Biharban és vonzáskörzetében. Helyem van, de akár menni is tudok. Ápoltság és diszkréció elvárt!
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párhoz is csatlakoznék a hölgy kedvéért,Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
Sziasztok szeretőm keresem egy érett értelmes telt nő személyében Zala vas megye. Kérem pasik ne írjátok nem vagyok biszex nem még oral sem érdekel a nő testet szeretem imádom!!!!
Sziasztok!Párral és Hölggyel ismerkednék!! Utazni tudok!!
Szopni szeretnék, kor nem számít.
Sziasztok!
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
Hölgyet kényeztetnék!!Csütörtökön Alsónémedi környékén!!
Sziasztok!Hölgyet,párt keresek Szombathelyen és környékén.Tartós,baráti kapcsolatra.Privátban!
Budapesti, Pest megyei 60-feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.

Sziasztok!
Hetero férfivel ismerkednénk.
Hetero férfivel ismerkednénk.

Hali
Hatvan környékén vagyok

Törölt felhasználó (4391282)

Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.