Hölgyet, párt keresek Debrecen környékén.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a héten napközbeni találkozóra Veszprém és környékén. Hely megoldható
Normális értékítélettel, normális külsővel, megfelelő intelligenciával, gyengéd beállítottsággal rendelkezem. Hasonló partnert keresek, tartós, de alkalmankénti kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt

Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül
Jó napot mindenkinek.
40-60ig keresnék elhanyagolt hölgyet,
aki igenis kívánja a kielégülést.
40-60ig keresnék elhanyagolt hölgyet,
aki igenis kívánja a kielégülést.

Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Ma estére, éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandot keresnek. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok!
50, 60, 70 feletti érett hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra, Székesfehérváron és környékén. 54 éves átlagos testalkatu pasi vagyok.
Puszi Zoli.
50, 60, 70 feletti érett hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra, Székesfehérváron és környékén. 54 éves átlagos testalkatu pasi vagyok.
Puszi Zoli.
Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Budapesten 39 éves magas férfias pasi vagyok. Diszkréció adott, elvárt ha arctalanul szeretnéd akkor lakás glory hole is lehet, egymást nemlátjuk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Fiatal oralkedvelo srac vagyok. Imadok puncit nyalni, hosszan es erzekien, vagy erosen harapdalva, ahogy epp szereted. Ma napkozben koradelutan szivesen atugranek Hozzad es dicsekednek a felsofoku nyelvismeretemmel! Irj batran, talalkozunk !
Sziasztok! Szombat estére, éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandot keresnek. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok! Potens heteró férfi hölgyet, lányt, párt keres csütörtök vagy a péntek este kellemes eltöltéséhez. Kazincbarcika és környéke.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

+50+60+70-es hölgyeket,párokat,keresek,hosszú távú kapcsolatra!,...,akár diszkréten is,.....,egy kis masszázs,..,egy kis szeretkezés,...,egy kis buli,.....,vagy sok!!
keress privátban!!
keress privátban!!
+50+60+70-es hölgyet keresek,tartós kapcsolatra!,,....,bővebben privátban!!!
Sziasztok! 50plusszos nőt keresek
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Irányítható( nem durva alázás) ,orálcentrikus kisebb max.átlagos mérettel rendelkező uni bi pasit keresünk a közelünkből.Este 10 után érünk rá. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést várjuk a goldenmilf40@gmail.com címre lehetőleg arcos és intim képpel esetleg elképzeléssel. Kellemes napot kívánunk mindenkinek!
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok! Párral hölgyel ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljábol kölcsönös francia!Puncinyalás!Vasmegye