Sziasztok! Lenne most hölgy aki nálam töltené az éjszakát? Bp 20 ker helyem van reggel 5-6 így! Kor alkat mellékes! Sziasztok!
Sziasztok!Valaki a közelben...?

Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Fiatalabb fiúkat , férjeket szopnék diszkréten . Helyem van de kocsiban is oké.
Budapest?hölgy?pár?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok,Bajai független helyes pasiként csinos hölggyel ismerkednék,pár társasága is érdekelne hetero alapon.
Sziasztok!
Budapesti, 42 éves 178 cm magas, 85 kg súlyú heteroszexuális férfi vagyok.
Hölgyet,párt, csoportot keresek.
Budapesti, 42 éves 178 cm magas, 85 kg súlyú heteroszexuális férfi vagyok.
Hölgyet,párt, csoportot keresek.
Sziasztok!
40-es házaspárral ismerkednék a hétvégén. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspárral ismerkednék a hétvégén. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet, párt keresek csütörtökre, napközbeni talàlkozóra Veszprém és környékén. Telt alkatúak jelentkezését is vàrom.
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Hali. Itt is,ismerkednék lányokkal kötettlen szexkapcsolatra.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathelyen és környékén!Tartós barátság reményében!Privátban !
Élvezni szeretném a szex adta gyönyört. Diszkrét otthonom erre lehetőséget ad, keress bizalommal.
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet, párt keresek napközbeni talàlkozóra Veszprém és környékén. Telt alkatúak jelentkezését is vàrom.
pàrokkal lànyokkal szexelnék szombathelyen
Sziasztok! Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék diszkréten párral, lánnyal.Többit privátban.Köszönöm!
Hali,bi srác láb fétis szexet kipróbálná
Megfelelnék a számotokra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 26. hétfő 06:53
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk.
Hetero fiúval ismerkednénk.