Holnap napközbe olyan pár aki szívesen fogadna sportos alkatú pasit?
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Sziasztok! Holnap estére!! keresünk(05.21) szimpátia alapján párt,lányt esetleg pasit.Mi heterók vagyunk.Kizárólag arcképes fotó alapján választunk! Ha nem mered vállalni magad vagy magatok,ne írj! Adatlapot mindenképp olvass!
Keves Hölgyeim! Újra elérhető vagyok és továbbra is ajánlom képzett masszőrként a kényeztető masszázsomat a Balaton környékén, remélem felkeltettem érdeklődésedet és találkozunk saját, megszokott környezetedben, ahol és akkor minden rólad szól majd, legyen az kényeztető- vagy akár jónimasszázs.
Szép napot!!
Szép napot!!
Csongrád megyéből keresek hölgyet, vagy párt, extrák megélésére...
Hozzánk hasonló párt keresünk hétvégére egy kis gabalyodásra. Helyünk van.
Sziasztok.
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Jó estét.
50 vagy 50 felett hölgyet kényeztetés céljából
vajon találok itt?
Jelentkezzen hogy gyönyört élvezetet nyujthasssk neki.
50 vagy 50 felett hölgyet kényeztetés céljából
vajon találok itt?
Jelentkezzen hogy gyönyört élvezetet nyujthasssk neki.

Imádok szopni, nyelni, nyalni, és még sok mindent szeretek. AKTÍV srácokat keresek! Érd-Bp. és környékéről? Valakik? Írj üzit!!
Sziasztok vékony bi nő lenne komolyabb kapcsolatra?
Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Sziasztok
Csütörtökre keresnek aktívat hellyel. Pasi vagy pár. Hely kell.
Csütörtökre keresnek aktívat hellyel. Pasi vagy pár. Hely kell.
Sziasztok. 45+férfit keresünk az adatlapunk alapján
Aki Budapesten szopatna az írjon, helyem van ha csak kiverni szeretnéd előttem vagy, hogy fejjelek meg az is oké.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
40 es,figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Sziasztok,hosszabb távra keresek hölgyet vagy párt rendszeres találkákhoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...irjatok.