Sziasztok.
Rendszeres talikhoz keresek hölypartnert.
Rendszeres talikhoz keresek hölypartnert.
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Üdv!
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot

Nőt párt keresünk holgy örömére
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párhoz is csatlakoznék a hölgy kedvéért.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon.
Holnap 9-15 között szopnék Lajosmizsén

Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!
+50+60+70-es hölgyet keresek,egy kis masszázsra,beszélgetésre,...,és amit még szeretnél!!!
keress privátban!!!
keress privátban!!!
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!

Sziasztok!
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából Kecskeméten vagy reális távolságon belül. Érdeklődés esetén itt megtalálsz üzenetben.
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából Kecskeméten vagy reális távolságon belül. Érdeklődés esetén itt megtalálsz üzenetben.
Szép napot.
Még mindíg. Adatlapom nem titkos.
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám, és megbeszélünk mindent. (Csak bátran)
Még mindíg. Adatlapom nem titkos.
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám, és megbeszélünk mindent. (Csak bátran)

Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra! Helyem nincs, utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Holnap napközbe olyan pár aki szívesen fogadna sportos alkatú pasit?
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Sziasztok! Holnap estére!! keresünk(05.21) szimpátia alapján párt,lányt esetleg pasit.Mi heterók vagyunk.Kizárólag arcképes fotó alapján választunk! Ha nem mered vállalni magad vagy magatok,ne írj! Adatlapot mindenképp olvass!
Keves Hölgyeim! Újra elérhető vagyok és továbbra is ajánlom képzett masszőrként a kényeztető masszázsomat a Balaton környékén, remélem felkeltettem érdeklődésedet és találkozunk saját, megszokott környezetedben, ahol és akkor minden rólad szól majd, legyen az kényeztető- vagy akár jónimasszázs.
Szép napot!!
Szép napot!!
Csongrád megyéből keresek hölgyet, vagy párt, extrák megélésére...
Hozzánk hasonló párt keresünk hétvégére egy kis gabalyodásra. Helyünk van.