Adatlapunk szerinti páros négy kézzel, két szájjal, puncival és farokkal kényeztetné azt a biszexuális hölgyet/lányt, (esetleg lánypárost) aki Egerben meglátogatna minket. Kor, testalkat másodlagos. - CSAK LÁNY / LÁNYOK !
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
5-6 körül a népligetbe?
Sziasztok ! Hétfő estére Szekszárdon és környékén szívesen találkoznék nyitott párral házaspárral hölgyel akik valóban partnert keresnek és talizni is szeretnének kölcsönös szimpátia esetén tartósan is. Írj privit és megbeszéljük. Köszi !
Sziasztok.Nyíregyházi hölgyet keresek napközbeni találkozókra.
Sziasztok !
Debrecenben ismerkednek, kalandoznek idosebb holgyekkel , nagymamak !
Debrecenben ismerkednek, kalandoznek idosebb holgyekkel , nagymamak !
Meglévő négyesünket bővítenénk plusz egy párral.
Egy PUNCIMÁNIÁS, HETERO minek hokizna veled , okoska???
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 11:40

Szívesen taliznék olyan HETERO úrral,aki totál puncimániás,benne volna egy közös hokizásban miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét,kérlek írj elérhetőséget!Pestmegye!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy akár hosszútávra Kaposvár és környékén max 70-80km
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy akár hosszútávra Kaposvár és környékén max 70-80km
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Sziasztok!
A hétvégén Dél-Dunántúli házaspárt keresek hármas kikapcsolódásra. Katt a társkeresős adatlapomra!
A hétvégén Dél-Dunántúli házaspárt keresek hármas kikapcsolódásra. Katt a társkeresős adatlapomra!
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Jó estét kívánok mindenkinek.
Érett hölgy táraságát keresem.
A kor igazán nem nagyon számit,
de valójában örülnék ha 50 60 max 65 év körüli lenne.
Hogy miért? Mert ez a korosztály nem játszik, tudja mi kell
neki. Ezért.
Köszönöm a figyelmet.
Jóéjt.
Érett hölgy táraságát keresem.
A kor igazán nem nagyon számit,
de valójában örülnék ha 50 60 max 65 év körüli lenne.
Hogy miért? Mert ez a korosztály nem játszik, tudja mi kell
neki. Ezért.
Köszönöm a figyelmet.
Jóéjt.
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
52 éves Miskolci úr urakat szopna a természetben vagy házhoz megyek
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Szia , sziasztok !
Szép napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szép napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ! Szívesen ismerkednék találkoznék nyitott párral házaspárral hölgyel kellemes diszkrét szexkapcsolatra Szekszárdon esetleg környékén. Jelentkezéseteket privát üziben várom. Köszi !
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,valóban ismerkedni vágyó,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,valóban ismerkedni vágyó,hetero férfivel ismerkednék.
Szép napot! Szexre keresek hölgyet ,párt minden megoldás érdekel! Üdv István
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon Szigetvár- Pécs- Szekszárd útvonalon.
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon Szigetvár- Pécs- Szekszárd útvonalon.