Sziasztok.
Ráckeve és környékén én is szívesen ismerkednék hölgyek, vagy párral, diszkrét kellemes kapcsolatra
Ráckeve és környékén én is szívesen ismerkednék hölgyek, vagy párral, diszkrét kellemes kapcsolatra
+50+60+70-es hölgyet keresek,hosszú távú barát és szexkapcsolatra Budapestről! ,..,keress privátban!!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok ! 40 feletti megbízható diszkrét pár házaspár hölgy barátságát keresem kellemes kapcsolathoz Szekszárdon esetleg környékéről.
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok! Holnap 06.19.-én Bogácson leszünk... Du. pancsi,este bulika... Esetleg lesz ott valaki (csak pár!!!!) szívesen ismerkedünk, és ki tudja mit hoz az este ! Lehetőleg, csak is privát üzenetet várunk! További szép,vidám hétvégét kívánunk mindenkinek!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !

Párokkal barátkoznék...

Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül
ma estere, ejszakara keresek eros testalkatu, 40-50 ev koruli ferfit, viberen, skypeon elerheto vagyok, privat uzenetben kerek elerhetoseget. van helyem pesten.
Sziasztok ! Kíváncsi hölgyet keresek Nyíregyháza-Debrecen környékén. Ötvenes, kulturált férfi vagyok. Üzenet etlszi priviben küldj.
Párokkal barátkoznék...

Szia , sziasztok !
Szép napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szép napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szia , sziasztok !

Sziasztok jövő héten szombaton 06.26- án Debrecenben kisebb swinger partit szervezünk ! Ha valakit érdekel és van kedve vagy esetleg csak a kíváncsiság hajtja írjon ! Csak igényes és normális emberek jelentkezését várjuk a többit privátban ill Viberen ! Szép napot !
+50+60+70-es hölgyet keresek,hosszú távú barát ési szexkapcsolatra!! ,..,keress privátban!!
Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Katt a társkeresős adatlapomra!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Katt a társkeresős adatlapomra!
sziasztok
Pest megyében keresek 55 fölötti párt vagy hölgyet. Alkat nem számit Monor Nagykáta -Cegléd vonzás körzetében.
Pest megyében keresek 55 fölötti párt vagy hölgyet. Alkat nem számit Monor Nagykáta -Cegléd vonzás körzetében.
Szopni imádot keresek jatekokra kor alkat nem számít