Idősebb hölgyek írjatok!
Sziasztok ! Megbízható kedves nyitott pár házaspár hölgy társaságát barátságát keresem Szekszárdon és környékén akik személyesen is találkoznának és élveznék egy nyitott ápolt ffi kényeztetését kölcsönös szimpátia esetén tartósan és hosszabb távra is. Én benne vagyok a személyes találkozásban és komolyan gondoljátok ha ti is akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben adok elérhetőséget és megbeszéljük. Üdv !
Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Holnap délután vagy estére keresnék az adatlapom álltalak szerint!Írj privit ha felismerted magad és találkozni is mersz!Vastagabb farkúak előnyben!
Bi élményeket keresek párokkal Nyíregyháza és Debrecen környékén.
Nőt párt keresek imadok nyalni ujazni kor alkat nem számít
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok. Hölgyet keresünk kellemes hármas kapcsolatra,akár hosszú távra is.
Sziasztok.Győri elhanyagolt nőt keresek vagy idős párhoz is csatlakoznék a hölgy örömére,masszázsban is jó vagyok. Priviben.
Sziasztok! Extrákat is kedvelő hölgyet, párt keresek.
Sziasztok Pasi vagyok a párból valaki szopná a vastag faszom párok feleségek akár idősebb nőt is élveztetnék!!!!
Sziasztok ! Ma estére nyitott megbízható találkozni is akaró párt házaspárt hölgyet fogadnék Szekszárdon kellemes kényeztető estére. Ha találkoznál írj üzit !
Párokkal barátkoznék...

szivesen ismerkednék párral hölgyel a környékböl irj ha aktuális
Sziasztok!
Komoly,valóban ismerkedni vágyó,találkozni is szándékozó hetero férfivel ismerkednék.
Olvass adatlapot is!
Komoly,valóban ismerkedni vágyó,találkozni is szándékozó hetero férfivel ismerkednék.
Olvass adatlapot is!
Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Szopni szeretnék helyem van. Lakás glory hole is mehet de nem feltétel. Van műpuncim is amit használhatsz. 39 éves magas férfias vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel
Szolnok és környéke
Bi hapsi diszkrét értelmes emberekkel barátkozna
siorac69@citromail.hu
30 665 4285
Bi hapsi diszkrét értelmes emberekkel barátkozna
siorac69@citromail.hu
30 665 4285