Sziasztok
Párt keresek délelőtti szabadidővel akiket orálisan kényeztethetnék.Viszonzás nélkűl.
Párt keresek délelőtti szabadidővel akiket orálisan kényeztethetnék.Viszonzás nélkűl.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresnék alkalmi szex vagy tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Hetero férfivel ismerkednék.
Hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok, 07.19-én Hölgyet vagy Párt fogadnék a nap bármely időszakában.Privát üzenetet írjatok.

Jászberény--Nagykáta között holnap napközben valakiakarna találkozni?Nő--pár??
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Sziasztok !
Ápolt átlagos nyitott Szekszárdi párral házaspárral hőlggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét együttlétekhez tartósan is. Ha szeretnétek egy mindenre nyitott potens diszkrét férfi intim
társaságát keressetek priviben !
Ápolt átlagos nyitott Szekszárdi párral házaspárral hőlggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét együttlétekhez tartósan is. Ha szeretnétek egy mindenre nyitott potens diszkrét férfi intim

Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Ma délután Balatonfüred, Veszprém,Székesfehérvár,Budapest,M0-M3 vonalon Debrecenig
Hölgyet,párt,társaságot keresek!Akàr szabadban is!
Egy igazi hortobágyi csikós..... crazya
Hölgyet,párt,társaságot keresek!Akàr szabadban is!
Egy igazi hortobágyi csikós..... crazya
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes párhoz.Szabolcs megye.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Értelmes, nem csak levelezgető hölggyel ismerkednék!

Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárhoz csatlakoznék a hétvégén hármas örömökre.
Dél-Dunántúli házaspárhoz csatlakoznék a hétvégén hármas örömökre.

Te egy sexistenő vagy. Minden férfi álma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 14. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 12:12
Törölt felhasználó (4575282)

Sziasztok. 60 as Baszos ffi t nőt keresünk sex játékokhoz. NEM 20-50 KÖZÖTTIEKET!! SZOLIS TESTTEL. KIGYURVA...
HA PERVERZ VAGY. ELŐNY. IMÁDOM A KEMÉNY JÁTÉKOKAT ÉS AZ ANAL SEXET. DE KEZDŐ LENNÉK. HA ARRÓL LENNE SZÓ HNLOGY 3 AS SEX.
BASZNI AKAROK. CSENDES SZOLID FELESÈG VAGYOK. NÉZD MEG A REGLAPOMAT, HOGY KAMUS VAGYOK E??
HA PERVERZ VAGY. ELŐNY. IMÁDOM A KEMÉNY JÁTÉKOKAT ÉS AZ ANAL SEXET. DE KEZDŐ LENNÉK. HA ARRÓL LENNE SZÓ HNLOGY 3 AS SEX.
BASZNI AKAROK. CSENDES SZOLID FELESÈG VAGYOK. NÉZD MEG A REGLAPOMAT, HOGY KAMUS VAGYOK E??
Sziasztok párral hölgyel ismiznenk barátkoznak
50-es 60-as hölgyet nyalnék miközben a párja hátulról dugja