hellyel rendelkezö nyiregyházi hölgyekkel ismerkednek szexkapcsolat céljabol..
Fiatal szexszerető vékony hölgynek lennék partnere!
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt aranyos fiúka vagyok.

Nálam jóval idősebb hölgyet látnák vendégül nálam lakáson.
Akár rendszeresen.
Akár rendszeresen.

Sziasztok,ápolt csajjal ismerkednék,aki hosszabb távra keres partnert.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok.45 Éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral.
Ismerkedés,tali,kukkolás,kam maszti....szex...ami alakul.Lehet 40 éves felett is.
Ha gondoljátok irjatok.Köszi
Ismerkedés,tali,kukkolás,kam maszti....szex...ami alakul.Lehet 40 éves felett is.
Ha gondoljátok irjatok.Köszi
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok! Minnél idősebb molett hölgyet v párt keresnék ! Üdv ff tagunk
Jó reggelt,Nógrádmegyében igényes napközben ráérő milfet vagy párt keresnék tartós szexre hetero alapon!
Jó reggelt
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Nálam jóval idősebb hölgyet keresnék.
Hello!
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Ki jön ma este Ráckevére? Várom szóló Hölgy vagy pár,párok jelentkezését. Én 49 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Írjatok rám : tikarus@freemail.hu.
Attila.
Attila.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com

Debrecenbe keresek hölgyeket, elhanyagolt feleségeket vagy párt a hölgy örömére. Nyitott vagyok mindenre.