kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Hello. Szívesen beszélhetnék ismerkednék, lányokkal, párokkal, pasi is ïrhat ha unatkozik
Abszolút kezdő párként keresünk hasonlóan kezdő párt!! Baráti ill.szimpátia esetén extrákkal!! Normális kereteken belül utazni tudunk, illetve fogadni is tudunk!! Privátban várjuk türelmes inteligens párok jelentkezését!!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
BUÉK

Sziasztok !
Ma este éjszaka párhoz házaspárhoz hölgyhöz csatlakoznék Szekszárdon és környékén ha van valaki akihez lehetne írjon privátba.
Ma este éjszaka párhoz házaspárhoz hölgyhöz csatlakoznék Szekszárdon és környékén ha van valaki akihez lehetne írjon privátba.
Sziasztok,jó fej párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra,egyedülálló hölgy barátságát is keresem természetesen családi állapottól függetlenül.Bajai kellemes megjelenésű,megbízható,független pasi vagyok.
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés iszogatás, a többi pedig alakul
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Fiatal nagy farkut keresek most, aki átmaszírozna. Bp. XI.Helyem van.