Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok,formás csajjal randiznék,vagy jó fej párhoz csatlakoznék.Bajai független,jó megjelenésű pasi vagyok.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...

Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
HETERO alapon is csatlakoznek parokhoz
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
HETERO alapon is csatlakoznek parokhoz
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Nyíregyházán párokat keresek.Ápolt kedves fiúka vagyok.

Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon tartós baráti kapcsolatra ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös gyengéd finom kényeztetésre mindenki örömére. Ápolt átlagos mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket belső üzenetben. Esetleg ma vagy holnap délutáni tali ?
Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon tartós baráti kapcsolatra ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös gyengéd finom kényeztetésre mindenki örömére. Ápolt átlagos mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket belső üzenetben. Esetleg ma vagy holnap délutáni tali ?
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal szenvedőket ! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Sziasztok
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
kedves, diszkrét, játékos, tanlut férfi kell valakinek időnként?

A mai vagy vasárnap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Szia! Olyan kedvesen keresel partnert
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 19. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 09:13

A mai vagy holnapi nap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!